Luni,
04.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Liberalii și-au sărbătorit partidul. PNL - 142

Liberalii și-au sărbătorit partidul. PNL - 142

Peste 80 de invitați au fost prezenți aseară la ”Ziua Partidului Național Liberal”, eveniment găzduit de Biblioteca Județeană ASTRA, în Sala Festivă. ”La 142 de ani încă suntem «în putere și cu forță de muncă». Am avut momente de glorie, dar și momente de dezamăgire. Am avut momente în care am marcat destinul României și Partidul Național Liberal a fost cel care a pus bazele României moderne. Au fost și momente de dezamăgire, de descurajare, din care sper că am învățat și că vom reuși în viitor să ne mândrim cu ceea ce fac liberalii de astăzi, așa cum ne mândrim noi cu liberalii de odinioară. Îmi doresc ca toți cei care sunt în PNL aici în Sibiu, dar mai ales la nivel național să poată să reclădească încrederea în ceea ce înseamnă valoare, principiu, caracter și să dovedească oamenilor, că PNL are soluții pentru dezvoltarea României, prin muncă, implicare si dorința de a face lucrurile bine”, a spus președintele interimar al partidului, Raluca Turcan.

18664549_1488549161209432_1126354130995992178_n

Singurii politicieni care au ”fraternizat” cu liberalii au fost reprezentanții minoriților. Au fost prezenți la eveniment liderul FDGR, dr. Paul Jurgen Porr și fostul președinte al UDMR Sibiu, Francisc Torok.

Partidul Național Liberal a fost înființat sub acest nume la 24 mai 1875. Din cele 87 de guverne ale României, 30 au fost conduse de premieri liberali. De numele și istoria Partidului Național Liberal se leagă cele mai importante evenimente din istoria modernă a României: instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), ridicarea României la rang de regat (1881), Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923, și relansarea economică după criza din 1929–1933. În toată această perioadă, liberalismul a devenit fundamentul ideologic pe care s-a construit România modernă. (sursa: wikipedia)

18620216_1488549277876087_9123673907018544536_n

sursa foto: facebook

 

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Ella Manu

Acum 6 ani

Pai ce sa mai faca, săracii? Decat ei si steliștii, se amăgesc cu palmaresu' din vremuri de mult apuse....
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Nu sunteti mult mai breji decat PSD. Ati lucrat alaturi de ceilalti mafioti la distrugerea Romaniei. Iata cateva nume infame din istoria voastra: Tariceanu, Relu Fenechiu, Chioariu, Norica Nicolai, Alina Gorghiu, Crin Antonescu, Bodgan Olteanu, Eugen Nicolaescu, Mircea Diaconu, Andrei Marga... si multi altii. Din asta sunteti voi facuti: din multe gunoaie.
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 6 ani

Trebuie menționați și cei care, atunci când au văzut că se scufundă barca (vapoare nu mai erau, fiindcă flota fusese vândută) au părăsit partidul PDL și au fugit repede la PNL, uitând ce au făcut atunci când au fost la guvernare. Printre aceștia se numără și Raluca Turcan, prietenă cu savanta EBA și cu preacinstita Udrea, două Elene nefaste ale politicii românești (alte două au fost Elena Lupescu și Elena Ceaușescu). Ce au ăștia în comun cu Brătienii ? Au uitat de alianța cu PSD, în formula USL ?
Raspunde

Ciclist -1918

Acum 6 ani

Blaga ,Falcă ,Scripcaru ,Preda ,Broscoiul ,Turcan ,Stolojan ,Anastase , Bordureanu - Marmoreanu ,Boureanu ,etc. .
Raspunde

justitiar

Acum 6 ani

Fatuca Lui Stolo chiar se crede liberala asa cum se crede sibianca.Chiar nu are pic de rusine?
Raspunde

Cetatean

Acum 6 ani

Nici prietenii ei de joasa speta. Cum sa pui un arici nervos cu nume schimbat prefect????
Raspunde

Ciclist -1918

Acum 6 ani

Nu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus