Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Prefectul anunță control la telecabina de la Bâlea

Prefectul anunță control la telecabina de la Bâlea

Prefectul județului, Radu Lucian, a dispus astăzi ca OPC, ISCIR, ITM și IPJ să cerceteze cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul de la telecabină, de ieri.  ”La Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au ajuns în total cinci pacienți, toți conștienți, dintre care un bărbat și patru femei. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de rotulă și va rămâne internat în cadrul Secției Clinice Ortopedie. Cele patru femei sunt din București, Sibiu, Ungaria și Norvegia. Pacienta din Norvegia, în vârstă de circa 60 de ani, va rămâne de asemenea internată, fiind diagnosticată cu traumatism toraco-lombar și fracuri costale. Celelalte 3 femei au fost diagnosticate cu traumatisme și contuzii, nu au nevoie de internare și vor pleca cu recomandări”, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

Ieri după-amiază, din cauza unei defecțiuni a telecabinei de la Bâlea, aceasta nu s-a oprit și s-a lovit de peron.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Stefanini, KeepCalling, Takata, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și mulți alții angajează acum.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 3 ani

N-apa' daca tot-i liber, n-ar petrece si el saracu' un "city-break" pe cheltuiala cabanierilor din zona?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus