Joi,
18.04.2024
Ploi Usoare
Acum
5°C

Acest taximetrist de la 924 aruncă o remorcă de gunoi în Olt

Acest taximetrist de la 924 aruncă o remorcă de gunoi în Olt

Imagini incredibile surprinse de un sibian, în parcarea de la Boiţa. Un taximetrist de la 924 vine cu o remorcă încărcată cu gunoi şi aruncă toată mizeria în Olt.

Iulian Cînduleţ povesteşte, pe pagina sa de facebook, cum s-a întâmplat totul. Sibianul spune că cei doi bărbaţi care aruncau gunoiul în Olt au fost agresivi verbal la început, dar după ce s-au văzut fotografiaţi, au îndulcit tonul. "La urma urmei, am aruncat şi noi nişte gunoi, lângă cel care era deja aruncat de alţii", ar fi fosr replica celor doi.

Sibianul care a surprins scena este revoltat. "Mai oameni buni , fratilor, prieteni buni , pescari , oameni de bine ........ pana nu vom inceta sa aruncam gunoaiele peste tot nu vom avea , o tara curata ,degeaba facem ecologizari , si tamtam din spatele monitorului , HAI FRATILOR , CU TOT CE SE POATE CU SHARE , CU MIC CU MARE SA FACEM CEVA , NU SE MAI POATE", noteayă, în mesajul original, Iulian Cînduleţ.

Mesajul a fost deja preluat şi distribuit de peste 1.200 de oameni, până la ora transmiterii acestei ştiri.

gunoi Boita in olt3 gunoi Boita in olt2 gunoi Boita in olt1 gunoi Boita in olt gunoi Boita in olt_desch

 

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

20 comentarii

Un sibian

Acum 6 ani

Gunoaie sunt cei care golesc remorca, sa nu jignim deseurile!! Amenda de la garda de mediu, suspendarea permisului de conducere, retragerea autorizatiei de taxi si 3 luni de munca in folosul comunitatii, 8 ore pe zi, numai la curatenie si maturat strada!! Asa se invata minte nenorocitii aia!!
Raspunde

tepes

Acum 6 ani

in alte tari si-ar vinde masina si casa pt a plati amenda
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

normal nimeni nu stie nimic AUTORITATILE sint din nou depasite AMENDA SAU DOSAR PENAL,CE ZICE LEGEA?politia e corupta? da minibuzul mertan de linga taxi a cui e?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Luca

Acum 6 ani

Ce se intampla acolo se intampla in toata tara, dar de vina sunt autoritatile care nu te lasa sa arunci gunoiul la groapa de gunoi si oamenii oricum il vor arunca undeva , dar lasa omu sa duca gunoiul la groapa de gunoi
Raspunde

m

Acum 6 ani

@luca Da, dar pana atunci il tii la tine, nu il arunci unde apuci Da-l in pizda ma-sii de KKT de om
Raspunde

O cetateanca careia ii pasa

Acum 6 ani

Sa se sesizeze Garda de mediu si sa aplice legea. Oare compania de taxi stie? Ce zice patronul? Ar fi bine sa ne informati si de urmarea acestei stiri- sa vedem ca nu degeaba cetatenii iau atitudine.
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

Rusine!
Raspunde

jonyjon

Acum 6 ani

Sunat la 924 si spus ca nu mai folosim taxiurile lor daca nu e dat afara
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@jonyjon de la Balena rosie

Acum 6 ani

Astea sunt metode USR-iste fara efect. Nu mai sunati deloc la 924. Si gata....
Raspunde

Labus

Acum 6 ani

Nelu ești un gunoi uman.
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Era cat pe ce sa jur ca, dupa ceafa, a fost SB 10 NUT....
Raspunde

Balena rosie

Acum 6 ani

SB10NUT are BMW si nu are ceafa lu Nelu gunoieru'
Raspunde

altul

Acum 6 ani

In tarile astea de la care am preluat noi "coletaea selectiva" sunt rampe special amenajate unde poti sa duci, contra cost, orisice fel de gunoi: resturi de lemn pe o platforma, sparturi de beton, faianta, pe alta platforma, pamant pe alta platforma,.... nesortate pe alta platforma (dar mai scump!)... platesti la Kg., nu sunt preturi mari. La noi nu se poate. Oamenii le duc acolo de unde stiu ca vor veni si le vor ridica cei care, intr-un cadru legar si rational nu vor sa le primeasca.
Raspunde

Chimist-1918

Acum 6 ani

Tehnologia media pare să fie soluşia civică ; nicio speranţă de la instituţii .
Raspunde

Gioni

Acum 6 ani

Primaria doarme? Din nou? Sa-i suspende licenta...Atat de simplu...
Raspunde

m

Acum 6 ani

@gioni Sunt lucruri complet diferite. Ce are locul de munca cu faptul ca a incalcat legea pe alta parte? Poate doar daca se pot lega de faptul ca a folosit taxiul.
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

La ce burdihane au, este evident ca sunt niste nesimtiti ! In primul rand nu le pasa de ei, ce pretentie sa ai sa le pese de ce este in jurul lor? Cum dracu poate cineva sa ajunga asa de gras ???
Raspunde

...

Acum 6 ani

mancand bine, presupun. am dreptate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus