Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

FITS. Cel mai impresionant număr de acrobație din Europa, la Sibiu

FITS. Cel mai impresionant număr de acrobație din Europa, la Sibiu

Seara a doua a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a fost încheiată cu cel mai impresionant număr de acrobație din Europa. O companie din Germania a ținut cu sufletul la gură peste 20.000 de spectatori, strânși în Piața Mare.

Reprezentația a inclus și un număr pe sârmă, la peste 30 de metri înălțime, cu un copil de doar 5 ani în rol de acrobat.

fits 2017 6OK 7OK

Echipa germană care a prezentat spectacolul este formată din 13 acrobați din 3 generații diferite, care folosesc balansiere și frânghii. Compania a fost premiată la cea de-a 35-a ediție a Festivalului Internațional de Circ de la Monte Carlo.

Furnicarul de pe străzile Sibiului a început, însă, încă de după-amiază. Bulevardul Bălcescu a devenit neîncăpător.

fits 2017 2OK 3OK

Duminică, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu programează un “sezon” american, cu mai multe reprezentații ale trupelor din Statele Unite. O piesă va fi jucată special pentru soldații americani care participă la exercițiul NATO de la Cincu.

PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ POATE FI CONSULTAT AICI

fits 2017 9OK

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

student

Acum 5 ani

Am fost si eu si am avut impresia ca se cam exagereaza cu epitetele la adresa acestui festival, ceva de genul La Pomul Laudat sa nu te Duci cu Sacul.
Raspunde

///

Acum 5 ani

N-am inteles eu bine? E vorba de Festivalul International de Teatru Sibiu sau de un festival de circ?!
Raspunde

ger

Acum 5 ani

Die Geschwister Weisheit sind eine Künstlerfamilie aus Siebleben, einem Ortsteil von Gotha in Thüringen. Sie präsentieren seit 1900 in mehreren Generationen Hochseilartistik. Dabei vollführen die Mitglieder der Seiltänzertruppe eine Fünf-Personen-Pyramide als Drahtseilakt auf dem Hochseil. Auch eine sogenannte Steilseildarbietung ohne Netz mit und ohne Balancierstange gehört zu ihrem Repertoire, ebenso wie die Motorradshow mit zehn Artisten und drei Motorrädern in bis zu 40 m Höhe. Auch ein Original-Formel-E-Rennwagen in 30 m Höhe auf doppelt gespanntem Drahtseil ist Bestandteil ihres Programms. Gegründet wurde die Truppe von Friedrich Wilhelm Weisheit, die zweite Generation wurde von seinem Sohn Lorenz Weisheit geführt, dem Vater des jetzigen Chefs, Rudi Weisheit Die Artistentruppe erhielt 2003 den Thüringer Verdienstorden und die Ehrenmedaille der Artistik in Gold. 2011 gewann die Hochseiltruppe beim Zirkusfestival von Monte Carlo den Ehrenpreis der Jury und den Preis der deutschen Zirkusfreunde
Raspunde

giyunter da la ooy

Acum 5 ani

Scrie ma romaneste!
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

Teatru sau circ, principalul este ca se anima si centrul Sibiului pentru cateva zile. Dar comentariile din timpul spectacolului in germana combinata cu engleza au fost penibile...
Raspunde

mitica

Acum 5 ani

Cred ca doar primii ani a fost teatru, in ultimele editii s-a vazut doar trupe de circari. Spectacolele de strada sunt pentru copii, e o chestie faina. La interior, in sali, am fost, dar se joaca doar piese abstracte aproape inaccesibile marelui public.
Raspunde

Cisnadian fără acte

Acum 5 ani

Avem doua binoame: pâine-circ si săraci-prosti. Va las vouă plăcerea de-a împerechea componentele primului binom cu ale celui de-al doilea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus