Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Pompierii i-au învățat pe copii cum să se comporte în situații de urgență

Pompierii i-au învățat pe copii cum să se comporte în situații de urgență

De Ziua Informării Preventive, cadre ale ISU Sibiu împreună cu reprezentanți EON România, au organizat la Școala Gimnazială nr. 18 din municipiul Sibiu activităţi de informare şi educare preventivă privind riscurile generatoare de situații de urgență, precum și regulile de comportare în momentul producerii acestora.

ISU prevenire scoala 18 (6)

Pentru a marca această zi, sediile subunităţilor de pompieri din judeţul Sibiu și-au deschis porţile astăzi, pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei, vizualizând şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare, se arată într-un comunicat al ISU Sibiu.

ISU prevenire scoala 18 (4)

IGSU a încheiat, în anul 2012, un parteneriat de colaborare cu E.ON România, intitulat „Împreună pentru siguranţă”, ale cărui principale obiective constau în derularea unor campanii de informare menite să conştientizeze cetăţenii asupra pericolelor la care se expun în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice situaţiilor de urgenţă, crearea comportamentului preventiv şi atitudinii proactive în rândul comunităţii în vederea reducerii semnificative a numărului victimelor.

IMG_8477

În baza acestei colaborări, cei doi parteneri au implementat la nivel naţional campaniile „R.I.S.C. - Renunţă! Improvizaţiile sunt Catastrofale” şi „R.I.S.C. - Siguranţa nu este un joc de noroc!”.

ISU prevenire scoala 18 (1) ISU prevenire scoala 18 (5) ISU prevenire scoala 18 (3)

foto/video ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus