Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Grindeanu: Nu mi-a fost cerută direct demisia

Grindeanu: Nu mi-a fost cerută direct demisia

Sorin Grindeanu le-a declarat, miercuri dimineață, jurnaliștilor că nu i-a fost cerută demisia, cel puțin nu în mod direct. Premierul a mai spus că se așteaptă ca mai mulți miniștri să-și dea demisia dacă li se va cere acest lucru de la partid.

 

El a vorbit cu jurnaliștii în fața Guvernului, și a spus că nu își va da demisia, transmite Digi24.ro. Grindeanu a mai spus că va face declarații după ce va fi anunțată decizia CExN-ului PSD.  Grindeanu a subliniat că a îndeplinit măsurile din programul de guvernare și că va face public un raport propriu cu privire la activitatea Executivului.

Liderii PSD se reunesc, miercuri, la ora 16:00, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului să demisioneze, acesta refuzând în două rânduri să facă un asemenea gest.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 6 ani

ultima sansa a lui grindeanu e sa-i dea peste bot lui dragnea, indiferent care va fi deznodamantul.
Raspunde

Camelian Propinaţiu

Acum 6 ani

Avem un mediator. Era bine dacă Tăriceanu îl întreba pe şi pe Iohannis cum va reacţiona! Impresia că ar fi criză politică vine de la graba de a discuta de ce nu e bun Grindeanu, în loc să fie etalate calităţile intelectuale ale succesorului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus