Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

RUD Florian Rieger, compania din Sibiu care produce lanțuri pentru toată lumea, face angajări

RUD Florian Rieger, compania din Sibiu care produce lanțuri pentru toată lumea, face angajări

Compania RUD Florian Rieger SRL din Sibiu face parte din grupul de firme cu capital german RUD-Erlau, care are peste 135 de ani de experiență în producerea și comercializarea diferitelor tipuri de lanțuri și a sistemelor de ridicare și transport cu lanț.

Lanţurile antiderapante şi forestiere produse la Sibiu garantează cea mai înaltă siguranţă şi protecţie posibilă pentru tracţiune maximă pe drumurile acoperite cu zăpadă şi gheaţă, precum şi în diverse aplicaţii în teren greu.

”Cu peste 135 de ani de experienţă, dezvoltăm sisteme de lanţuri şi componente pentru diferite aplicaţii, bazate pe lanţ rotund, precum si soluţii inovative pentru diferite probleme, orientate spre viitor, prin sisteme variate de lanţuri, piese şi componente, în diferite forme şi multiple moduri de utilizare”, arată reprezentanții RUD.
Compania face recrutări în prezent pentru unitatea din Zona Industrială Vest și angajează montatoare subansamble, operatori mașini unelte și reglori mașini unelte.

Conform anunțului de angajare postat pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca, persoanele interesate trebuie să știe pe lângă pachetul salarial atractiv și tichete de masă în valoare de 15 lei/zi vor beneficia de transport asigurat, plata orelor suplimentare cu spor de 100%, primă de concediu și de Crăciun.

De la viitorii angajați compania cere implicare, îndemânare, spirit de echipă, flexibilitate, resposabilitate, iar calificarea și experiența în domeniul mecanic constituie avantaj.

Puteți aplica și trimite CV-ul direct pe platforma turnulsfatului.ro/locuridemunca, sau puteți contacta direct compania, la numerele de telefon 0269/ 20.36.46/ 20.63.12 Fax: 0269/ 20.36.20, ori pe email: [email protected].

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

iulia

Acum 6 ani

Lanturi, lanturi....numai lanturi aveti in minte! Sunteti nostalgici? Nu disperati, PSD-ul este urmasul de facto al celor ce v-au "legat"....
Raspunde

...

Acum 6 ani

lanturi pentru dragnea faceti? dar pentru tariceanu? punem mana de la mana si va platim pentru cate o pereche de lanturi pentru aceste doua personaje sinistre, doar fabricati-le odata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus