Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
13°C

Video|Turiști germani, salvați cu elicopterul din Munții Făgăraș

Video|Turiști germani, salvați cu elicopterul din Munții Făgăraș

După trecerea prin Strunga Ciobanului, pe traseul turistic marcat, turiștii au ajuns la un pasaj abrupt unde stânca era umedă, iar un membru al grupului a suferit un atac de panică. Grupul a fost nevoit să petreacă noaptea în cort în acea zona, transmit salvamontiștii pe pagina de facebook. A doua zi, pe fondul instalarii unei ușoare hipotermii, starea grupului nu s-a îmbunătățit și au decis sa solicite ajutor salvamont.

Cu sprijinul unui elicopter al I.G.A.- I.S.U., salvamontiștii au localizat vizual , au recuperat și evacuat prin troliere cei trei turisti.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

3 comentarii

Cisnadian fără acte

Acum 4 ani

Deh, si din "panzere" a ramas doar mitul...
Raspunde

thornton percival hareton ironcastle

Acum 4 ani

Am trecut odata prin Strunga Ciobanului,dar era o vreme excelenta.Din punctul cel mai inalt al trecatorii se vede Sibiul si nu numai.
Raspunde

thornton percival hareton ironcastle

Acum 4 ani

Atunci când spun ca din Strunga Ciobanului se vede Cisnadioara, ma voi considera scutit sa adaug ca de la Cisnadioara se vede...Strunga Ciobanului !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus