Miercuri,
19.01.2022
Partial Noros
Acum
-5°C

Femeie găsită moartă în casă, pe Oțelarilor

Femeie găsită moartă în casă, pe Oțelarilor

O femeie de 59 de ani a fost găsită astăzi moartă în locuința sa de pe strada Oțelarilor, în cartierul Lazaret, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Vecinii au sunat după ajutor, pompierii intervenind cu o autospecială și un echipaj SMURD. Apartamentul era la demisol, așa că salvatorii au intrat pe fereastră și au găsit-o pe femeie decedată. Cel mai probabil aceasta a murit din cauze naturale.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

1 comentarii

Ana

Acum 4 ani

Dumnezeu sa o odihneasca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus