Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
-5°C

Peste 50.000 de oameni, așteptați la Airfield Festival în acest weekend pe Aerodromul Măgura din Cisnădie

Peste 50.000 de oameni, așteptați la Airfield Festival în acest weekend pe Aerodromul Măgura din Cisnădie

Aflat la a 4-a ediţie, Airfield Festival, evenimentul care deschide vara festivalurilor din România, aşteaptă aproximativ 50.000 de vizitatori în cele patru zile de festival, la sfârșitul acestei săptămâni, între 29 iunie și 2 iulie.

Pe întreaga perioadă a festivalului sunt aşteptaţi peste 100 de artişti importanţi ai scenei muzicale internaţionale dar şi locali, reprezentativi pentru fanii hip-hop, reggae, techno sau indie-rock. Printre cei care vor asigura atmosfera de vacanţă pentru cele aproape 50.000 de persoane se număra Ziggi Recado & The Force, General Levy, Gorgon City, Subcarpati, Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Macanache, CTC sau Pascal Junior, Sandrino, Adriatique, Scuba, şi Mihai Popoviciu.

Atelierele interactive de artă, zborul cu avionul deasupra orașului Sibiu, salturile cu paraşuta sau plimbările cu balonul cu aer cald, sunt doar câteva dintre elementele care asigură o mini-vacanta de vară în Aerodromul Măgura din Cisnădie.

Pentru cei care încă nu şi-au achiziţionat abonamentele din timp, biletele vor putea fi cumpărate de la intrarea în festival, organizatorii anunțând că cele în avans sunt sold-out. Pentru mai multe informaţii despre bilete și eveniment, accesaţi site-ul airfieldfestival.ro.

În luna aprilie, echipa de voluntari Airfield a revenit pe Aerodromul Măgura din Cisnădie, unde a plantat peste 10.000 de puieţi din specii diferite de arbori.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

6 comentarii

SB 10 NUT

Acum 4 ani

Cat mai e un timbru si un gram sau o pastila la festival?
Raspunde

gigi

Acum 4 ani

pentru neuronul tau e mai bun musetelul de la plafar.
Raspunde

Bobo

Acum 4 ani

Oare, Primarita Dezapezirea.....nu ar putea sa inchida temporar semaforul ala de la intrare in Sibiu sa ne putem intoarce si noi acasa de la festival ?
Raspunde

Mircea xxx

Acum 4 ani

Pazea ca vin drogatii....
Raspunde

dan

Acum 4 ani

Au inceput fratilor, inca de azi noapte, la ora 2 A.M. era ca la nebuni, nicio sansa de somn in Cartierul Arhitectilor ! Paine si circ !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus