Marţi,
16.08.2022
Parțial Noros
Acum
20°C

Teatrul Gong, pe ultima sută de metri. În această stagiune se vor mai prezenta doar trei spectacole

Teatrul Gong, pe ultima sută de metri. În această stagiune se vor mai prezenta doar trei spectacole

Începutul lunii iulie este rezervat pentru ultimele spectacole ale Teatrului Gong din această stagiune. Astfel, cei mai mici sibieni se vor putea reîntâlni cu „Vrăjitorul din Oz” (sâmbătă, 1 iulie, ora 18:00 și duminică, 2 iulie, ora 11:00) și cu „Hansel și Gretel” (sâmbătă, 8 iulie, ora 18:00 și duminică, 9 iulie, ora 11:00), iar publicul din București cu „Muzicanții din Bremen” (miercuri, 5 iulie, ora 18:00, Teatrul Itinerant Țăndărică).

„Vrăjitorul din Oz”

Finalul acestei săptămâni le pregătește celor mici o reîntâlnire muzicală cu Dorothy și noii ei prieteni. O tornadă stârnită din senin face ca Dorothy și cel mai bun prieten al ei, cățelul Toto, să ajungă în tărâmul de basm numit Oz. Ajunsă acolo, fetița face cunoștință cu Sperie-Ciori, cel care-și dorește puțin creier în căpățâna-i de paie, cu Omul de Tinichea, cel care tânjește după o inimă care să-i bată în piept, și cu Leul cel Laș, care, deși este rege al animalelor, e un fricos și jumătate și tânjește după un pic de curaj. Aflând de Marele Oz, atotputernicul vrăjitor din Orașul Smaraldelor, aceștia sunt hotărâți să ajungă la el pentru a le îndeplini dorințele.

„Hansel și Gretel”

Ultimul spectacol din această stagiune de la Sibiu îi invită pe cei mici într-o aventură fascinantă spre casa de turtă dulce din pădurea fermecată. Povestea lui Hansel și a lui Gretel este una dintre cele mai frumoase din literatura universală. Adaptarea scenică în maniera teatrului de animație concentrează acțiunea și transmite un mesaj despre iubire și curaj. Doi frați sunt puși la încercare atunci când mama vitregă îi alungă de acasă. Solidaritatea și inventivitatea le vor fi de folos pe acest drum al maturizării.

„A spune povești este o bucurie! A vedea ochii micilor și marilor spectatori încântați de imaginile scenice și de personajele care prind viață în spectacol este o speranță!”, a declarat Oana Leahu, regizorul spectacolului.

Intrarea publicului la evenimentele programate în Sibiu se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta între orele 10:00 - 18:00, duminica între orele 10:00 - 14:00 sau online prin teatrulgong.ro și eventim.ro sau în rețeaua Orange și Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

„Muzicanții din Bremen”

Actorii Teatrului Gong se vor deplasa, de asemenea, la București, în Parcul Herăstrău, unde vor prezenta spectacolul „Muzicanții din Bremen”, după Frații Grimm în regia lui Lilly Krauss Kalmar, pe muzică compusă de Florin Grigoraș. Producția Teatrului pentru Copii din Sibiu reușește să păstreze substanța inițială și specifică poveștilor prin mijloacele tradiționale teatrului de păpuși. Povestea spune că un măgar, ce nu îi mai avea trebuință stăpânului său, a pornit la drum spre orașul Bremen pentru a deveni muzician în orchestra orașului. Călătoria se dovedește a fi o întreagă aventură, plină de culoare și ritm, alături de un câine, o pisică și un cocoș, noii prieteni ai drumețului. Acest eveniment are loc la invitația Teatrului de Animație Țăndărică din București și este prezentat în cadrul programului „Teatrul Itinerant Țăndărică”.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus