Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Elevii sibieni după afișarea rezultatelor la BAC: „Plec direct la mare”

Elevii sibieni după afișarea rezultatelor la BAC: „Plec direct la mare”

Absolvenții clasei a XII-a au stat cu sufletul la gură, astăzi, în așteptarea rezultatelor examenului de bacalaureat. Cei mai mulți se așteptau la note mari și, deja, se gândesc la vacanță. „Acum că am luat BAC-ul, plec direct la mare”, au concluzionat ei.

Robert a absolvit Liceul Economic și a luat bac-ul cu 8,43. „Mă așteptam la mai mult la română, dar sunt mulțumit. Nu o să depun contestație, la cât mi-am dat interesul. Plec direct la mare”, spune el. Și Ana, absolventă a Colegiului Pedagogic „Andrei Șaguna”, pleacă la mare. „Am obținut 8,10 media generală. Mă așteptam la germană să fie cea mai mică și spre surprinderea mea, e cea mai mare”, spune ea.

Cu zâmbetul până la urechi am întâlnit-o pe Alina, absolventă la Colegiul Național „Octavian Goga”. „Am luat 9,23. Sunt foarte fericită, nu mă așteptam la o așa notă mare. Sunt mulțumită. La biologie mă surprinde nota. Am luat 8,70, deși nu pot să zic că am înălțat, dar am știut, m-am descurcat. Plec direct la mare”, spune ea. Alexandra plângea de fericire. „Am luat 7,23. Oricum nu conta media, conta doar să-l iau”, spune absolventa de la Pedagogic.

Mai multe despre rezultatele examenului de bacalaureat, aici. 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

€€€€€€

Acum 6 ani

Asa fete si baietei, la mare ! Plin de marinari horny acolo, poate ne facem si cu vreo Green card :)))) Da' la muzeu, castel, sau la munte, ce are ?
Raspunde

george

Acum 6 ani

de unde *** bani pentru la mare? voi stiti ca banii aia pentru ..."la mare" se mai si muncesc? cati din cei care vor sa plece la mare au muncit in timpul scolii? ... unii poate au muncit.... altii de la taticu si mamica....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus