Luni,
30.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Accesul în Aeroport a fost din nou resitrcționat din cauza unui bagaj suspect

Accesul în Aeroport a fost din nou resitrcționat din cauza unui bagaj suspect

Accesul în parcarea Aeroportului sibian a fost restricționată în cursul după-amiezii de duminică, din cauza unui bagaj părăsit.

Poliția a restricționat, de asemenea, circulația pe șoseaua Alba Iulia în jurul orei 20:00, până când autoritățile au intervenit. După câteva zeci de minute, însă, bagajul s-a dovedit a fi doar unul uitat în parcare. „Accesul în parcare a fost restricţionat şi a intervenit echipajul din cadrul SRI, Brigada AT/AD, pentru a scana, cu ajutorul echipamentelor speciale, conținutul bagajului. În urma examinării a reieşit că acesta nu prezintă niciun pericol. Bagajul a fost reţinut de echipaj“, anunță reprezentanții Aeroportului sibian. Zborurile nu au fost afectate de incident. Oricum, la ora respectivă nu era programată nicio decolare/aterizare conform orarului afișat pe site-ul instituției.

O situație similară a avut loc în luna martie a acestui an, când timp de mai multe ore accesul în zona terminalului a fost restricționat. La fel, un bagaj uitat în terminal, de această dată, a pus în alertă autoritățile.

Foto: arhiva TS

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus