Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Patru mașini s-au tamponat la Șura Mare

Patru mașini s-au tamponat la Șura Mare

Patru mașini au fost avariate în cursul dimineții de duminică, în urma unei tamponări în lanț care a avut loc pe DN14, în zona localității Șura Mare.

Tamponările au avut loc după ce un șofer care a intrat în depășirea unei coloane nu a apreciat corect manevrele care trebuie executate. Astfel, la replierea pe banda sa, a izbit mașina din față. Tamponările au continuat cu celelalte două mașini care au fost depășite de șoferul care se face vinovat. Cu toate că nu au fost victime, tamponările nu au putut fi ”soluționate prin amiabilă”, după arată Codul Rutier care specifică faptul că pentru evenimentele în care sunt implicate mai mult de două mașini, Poliția trebuie să efectueze constatarea cerută de legislație. Șoferul vinovat va fi sancționat contravențional.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

bine

Acum 5 ani

boul dreacului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus