Marţi,
19.01.2021
Parțial Noros
Acum
-8°C

Unde merg în concediu cei pe care i-ați votat: Albania, Grecia, Croația, Ocna Sibiului sau Mediaș

Unde merg în concediu cei pe care i-ați votat: Albania, Grecia, Croația, Ocna Sibiului sau Mediaș

Pentru că atunci când spunem vară, gândul ne zboară la concediu, i-am întrebat pe o parte din aleșii sibienilor unde își vor petrece, vara aceasta, zilele libere. Din răspunsurile primite, de departe senatorul Mircea Cazan va avea parte de cel mai complex concediu: va vizita țările din nordul continentului și se va opri la mare, în Turcia. În schimb, viceprimarul orașului Mediaș nu va pleca nicăieri deoarece nu-i permite „agenda orașului”, iar primarul de la Miercurea Sibiului va merge câteva zile la băi, la Ocna.

Destinația preferată pare să rămână în continuare Grecia, însă nici litoralul românesc nu este neglijat. Deputatul liberal Nicolae Neagu își va petrece concediul pe litoralul românesc, la Neptun. „Eu am un băiat care are o problemă după un accident cardiovascular și o să plec o săptămână cu el pe litoral, la noi, nu în altă parte. La Neptun. În rest, în zonele noastre dragi, poate pe la mănăstirile din Moldova, că nu le-am mai văzut de mult. Chiar i-am propus și copilului. Nu mergem în altă parte. Avem o țară frumoasă și, din când în când, trebuie văzută cu totul. Litoralul nostru e frumos, acum sperăm ca și serviciile să fie din ce în ce mai bune”, spune el.

Chiar dacă va ajunge și pe litoral, senator Mircea Cazan (foto principală) se va opri întâi în țările nordice. „O să-mi fac concediul în nordul continentului, la Fiorduri, vizitând Copenhaga, Oslo. O să fie un tur, de șapte zile. Merg împreună cu soția și niște prieteni. După aceea, o să merg la mare împreună cu copiii, în Turcia, tot o săptămână”, spune pralamentarul liberal. Deputatul Dan Barna (USR) încă nu și-a stabilit nimic, dar speră la un concediu în Croația, de 10 zile. „Cel mai probabil, plec prin Europa, în Croația. Oricum va fi în a doua perioadă a lunii august, încă mai analizăm oferta”, afirmă el.

Constantin Șovăială (PNL), va rămâne, în schimb, în țară. „Eu îmi fac concediul la Sibiu, în județ. Poate merg prin câteva locuri prin țară, încă nu m-am gândit. De regulă îmi place muntele și să merg la mănăstiri”, mărturisește el. Raluca Turcan (PNL) nu și-a programat încă nimic. „Nu am avut timp”, a transmis ea. Și Ioan Terea (PSD) va merge la mare, însă nu la noi, ci în Grecia, pentru două săptămâni.

Răzvan Pop la Capidava, iar viceprimarul din Mediaș „poate de Crăciun”

Viceprimarii orașului Sibiu vor avea parte de un concediu în țară. Asta, dacă vor avea. Corina Bokor spune că încă nu și-a stabilit nimic pentru vara aceasta, în vreme ce Răzvan Pop, cum deja a mai „exersat“, va merge la Capidava, la săpat. „Zece zile voi fi la Capidava unde în calitatea mea profesională voi participa la o serie de cercetări arheologice”, explică Răzvan Pop.

turcan si razvan pop lansare candidatura (11) (Copy) Raluca Turcan și Răzvan Pop

Nici viceprimarul orașului Mediaș, Christine Thellmann, nu știe nimic sigur. „Concediul meu pentru anul acesta va fi la Mediaș. Cel puțin, la cum arată agenda orașului, acum. Poate de Crăciun. Dar încă nu am planificat nimic. Dacă, totuși, toate vor fi foarte bine planificate și se ivește cumva ocazia, voi pleca la mare deoarece mama se trage de la Constanța, iar bunica mea este acolo. Dacă pentru unii la bunici înseamnă la țară, pentru mine, la bunici înseamnă la mare”, spune Christine Thellmann.

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean va pleca zece zile la mare în Grecia, țară în care și-a petrecut concediul și anul trecut. Cu toate acestea, speră și la câteva trasee prin țară. „Destinația de vară este Grecia și în țară facem un tur de fiecare dată. La mare o să stăm zece zile, iar în țară, încă nu am stabilit traseul. Cum merg cu familia, stabilim pe loc”, explică Daniela Câmpean.

Primarii din județ: Turcia, Spania, Albania, Ocna Sibiului

Și primarii din Agnita, Copșa Mică, Avrig, Miercurea Sibiului și Tălmaciu ne-au spus unde merg în concediu în această vară. Unii rămân în apropiere, iar alții vor depăși granițele țării. Ioan Dragoman, primarul Agnitei și-a făcut deja concediul. „Am fost în Spania, dar a trebuit să merg la o nuntă. Altfel, nu mergeam. În general, prefer România. Am stat trei săptămâni, dar a fost o nuntă în familie”, spune el. Și primarul de la Copșa Mică, Tudor Mihalache va ieși din țară. „Plec în Albania pentru o săptămână. De acolo traversez Bulgaria și merg la mare în România. Încă oscilăm între Costinești și Eforie Nord”, spune el.

mihalache dudu copsa mica Tudor Mihalache

La mare va merge și primarul din Tălmaciu, Nicolae Petru Basarabă, însă în Turcia. „Am peste 50 de ani și am reușit să fac mai puțin de zece concedii până acum, cu toate că economiile mi-au permis. Datorită faptului că activitatea e pe prim plan, iar salariile trebuie date angajaților. Anul acesta, totuși, plec. Locația exactă nu o știu, soția este șefa cu aspectul acesta. Cert e că plecăm în Turcia. Nu am fost niciodată acolo”, mărturisește el.

Ioan Troancă, primarul orașului Miercurea Sibiului își va petrece câteva zile la Ocna Sibiuliu. „Încă nu mi-am programat, dar cel mai probabil o să merg la Ocna. În rest, nimic”, afirmă el. David Adrian Dumitru, primarul din Avrig nu și-a stabilit nimic, însă, cel mai probabil, se va plimba prin țară. „Ca de obicei, mă urc în mașină. Am avut prea puține concedii programate. Chiar și deplasările în străinătate le-am făcut de azi pe mâine. M-am urcat în mașină și am văzut unde rămân. Cel mai probabil, o să rămân în țară”, spune el.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

iulia

Acum 3 ani

Cui, ce-i pasa, de nătărăii neamului?
Raspunde

Jos Cenzura

Acum 3 ani

Sa ii vad la 2m sub pamant
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, acum la ce v-ati fi așteptat, pe bune? Pai, hai sa-i luam pe rând: Uca noastra se simte, afectiv vorbind, legată de "plaja" Prutului, pe nea' Niculita Neagu, vi l-ati putea închipui pe Coasta de Azur, cu un cornet des escargots in mana, ntzz...Numele se Șovăilă, scuze Șovăială, spune totul despre persoana, iar Mirculicu, fost "peste" devenit rechin, da, se potrivește cu peisajul din țările nordice.
Raspunde

gospodina

Acum 3 ani

Dar dl. presedinte spre ce meleaguri se indreapta in acest concediu? Pt. ca il stim mare iubitor al concediilor si al calatoriilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus