Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

Zece hoteluri de pe litoral au rămas fără "stele"

Zece hoteluri de pe litoral au rămas fără

Mai multe hoteluri de pe litoralul Mării Negre au fost amendate și li s-a retras certificatul de clasificare, în urma unui control efectuat de Ministerul Turismului în perioada 5-10 iulie, în urma căruia s-au constat "numeroase deficiențe".

La controalele efectuate s-au constatat numeroase deficiențe cum ar fi fațadă deteriorată, mobilier uzat fizic și moral, instalații și obiecte sanitare din băile aferente spațiilor de cazare uzate și pătate, mocheta holurilor de acces către spațiile de cazare și cea din spațiile de cazare uzată și deteriorată, saltele uzate, deteriorate și pătate, tâmplăria, feroneria ferestrelor și ușile spațiilor de cazare, uzate, trasnmit reprezentanții ministerului printr-un comunicat de presă. Deficiențele menționate au fost consemnate și în procesele verbale întocmite în anii anteriori, măsurile dispuse inițial în acestea nefiind respectate.

În urma verificărilor au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 50.000 lei și cu retragerea certificatului de clasificare următoarele unități de cazare:

În județul Constanța

Hotel NAȚIONAL, MAMAIA Hotel UNIREA, MAMAIA Hotel BANAT, OLIMP Hotel CLĂBUCET, NEPTUN Hotel ROMANȚA, NEPTUN Hotel BĂLEA, NEPTUN Hotel TERRA, NEPTUN Hotel CARAIMAN, NEPTUN Hotel CRAIOVA, NEPTUN Hotel SLATINA, NEPTUN

În județul Caraș-Severin

Hotel CERNA, BĂILE HERCULANE.

Conform O.G. nr. 2/ 2001, cap. IV, art. 31 privind căile de atac, împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii, reprezentanții unităților de cazare pot întocmi plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului verbal.

foto

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus