Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Urmărit internațional pentru furt din locuință, vătămare și insultă, prins de polițiștii sibieni

Urmărit internațional pentru furt din locuință, vătămare și insultă, prins de polițiștii sibieni

Un bărbat de 33 de ani, urmărit internațional de autoritățile judiciare din Germania pentru furt din locuință, vătămare și insultă, a fost prins ieri, 11 iulie, de polițiștii din Sibiu în localitatea Blăjel.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis, la data de 20 mai a.c., un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt din locuință, vătămare și insultă.

În fapt, în sarcina acestuia, autoritățile din Germania au reținut că, la data de 4 august 2016, a intrat prin efracție în locuința victimelor, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (2 lentile de cameră, 2 inele din aur, 2 smartphone-uri, 2 laptop-uri, un ceas etc.) în valoare de 6.050 de euro, precum și 100 de euro, se arată într-un comunicat al IGPR.

La aceeași dată, acesta ar fi adresat cuvinte insultătoare victimei, pe care a scuipat-o și a lovit-o cu pumnul în cap, aceasta suferind mai multe leziuni la nivelul capului și mâinii stângi în urma căzăturii. Aceste fapte sunt incriminate de Codul penal german și pedepsite cu închisoarea.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

"Persoana solicitată a fost prezentată în data de 11.07.2017 Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, ocazie cu care a fost emisă ordonanța de reţinere pentru 24 ore, începând cu data de 11.07.2017, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentată Curții de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Persoana reţinută a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Sibiu," transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

 Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus