Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sportiva din Sibiu care mâine va doborî un record mondial: Fizic și psihic sunt pregătită 100%

Sportiva din Sibiu care mâine va doborî un record mondial: Fizic și psihic sunt pregătită 100%

Sportiva din Sibiu Andreea Pavel va încerca mâine să intre în Cartea Recordurilor. Evenimentul va avea loc în incinta Sibiu Shopping City, de la ora 11:00.

Andreea Pavel deține centura neagră în karate și taekwondo și în același timp este multiplă campioană națională și internațională la karate. Ea va încerca mâine să doboare recordul mondial de lovituri cu piciorul deasupra capetelor unor oameni, într-un minut.

Concret, Andreea Pavel trebuie să doboare cel puțin 60 de role de hârtie aflate deasupra capetelor unor oameni. În principiu Andreea spune că la antrenamente nu a avut nicio problemă de reușească asta, acum mai trebuie doar să o facă și oficial.

”Fizic și psihic sunt foarte pregătită, mă aflu la 100%. Am făcut antrenamentele în așa fel încât acum sunt în vârf de formă, din toate punctele de vedere”, a declarat Andreea Pavel.
Pentru a intra în Cartea Recordurilor, sportiva trebuie să doboare cu piciorul minim 60 de role de hârtie de pe capul unor voluntari, în numai un minut. Vechiul record este de 59 de lovituri și aparține unei canadience. Acest record a fost urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe internet, iar numărul crește în fiecare zi.
”Sper ca mâine să fie cât mai mulți oameni alături de minte pentru că susținerea lor mă ajută. Eu sunt convinsă că mâine voi deveni deținătoarea unui record mondial”, a mai declarat Andreea Pavel.
Andreea Pavel are 17 ani şi este multiplă campioană națională şi europeană. Cu o experienţă de 11 ani în artele marțiale, Andreea a cucerit nenumărate medalii la evenimentele sportive la care a participat. Lovitura pe care o va folosi pentru a doborî recordul mondial este lovitura cu care a câștigat majoritatea meciurilor sale.

Cei interesați să o susțină pe Andreea sunt așteptați mâine, înainte de ora 11:00, în incinta Sibiu Shopping City.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus