Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Se pot face programări on-line pentru pașapoarte. De luni

Se pot face programări on-line pentru pașapoarte. De luni

De luni, sibienii se pot programa on-line pentru depunerea cererilor de eliberare a pașapoartelor, pe site-ul www.prefecturasibiu.ro. Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple va elibera, în continuare, și bonuri de ordine, pentru cei care se prezintă direct la ghișeele serviciului.  ”În perioada 10 – 14 iulie, datorită extinderii programului de lucru cu publicul, angajații Serviciului Pașapoarte au reușit să onoreze toate solicitările cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de presă al Instituției Prefectului..

Începând de luni, 17 iulie, ghișeele Serviciului Pașapoarte vor reveni la programul normal, fiind deschise, zilnic, începând cu ora 8,00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

dd

Acum 5 ani

Felicitari!
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

deci daca se doreste cu adevarat si dupa un mic scandal in media se pot gasi solutii...
Raspunde

RBT

Acum 5 ani

Este o masura impusa de ministerul de interne, nu gasita pe plan local, asa ca sa nu se impauneze nimeni cu ea...
Raspunde

Ghidu Felicia

Acum 3 ani

Buna ziua! Doresc sa fac o programare online pentru luni 12 august. Am gasit rubrica respectiva, am completat datele copilului sub 12 ani ,( adica 8 ani,) pentru pasaport simplu electronic pe durata de 3 ani.Mentionez ca copilul are domiciliul in Germania, pasaportul care il are mai este valabil pana in ianuarie 2020, fiind un pasaport simplu temporar. Doresc aceasta programare pentru depunerea actelor de pasaport simplu electronic de 3 ani cu posibilitatea de a-l ridica alta persoana imputernicita pentru ca timpul nu ne permite mai mult stationarea in Romania.Vreau de asemenea sa stiu intoarcerea in Germania poate sa o faca cu pasaportul pe care inca il are in termen de valabilitate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus