Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Iohannis: Aș recomanda PSD, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program

Iohannis: Aș recomanda PSD, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că le recomandă celor de la PSD să se gândească bine la schimbările legislative pe care doresc să le facă, deoarece majoritatea parlamentară pe care coaliția de guvernare o are îi permite să facă acest lucru, și să evite, astfel, erorile politice.

 Întrebat marți, la Miercurea Ciuc, cum comentează felul în care Guvernul a adus în discuție în ultima vreme anumite măsuri economice, după care a revenit asupra ideilor și noțiunilor emise în spațiul public, președintele Klaus Iohannis a spus că recomandă PSD să se gândească bine la ceea ce vrea să facă și apoi să " vină în fața nației să spună acest lucru".

"Dacă se introduc în discuția publică, de către o coaliție care are majoritate în Parlament, noțiuni noi care într-o zi sunt promovate, a doua zi retrase, acest lucru este o eroare politică gravă. Fiindcă această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbarea legislației și economia, investitorii, antreprenorii reacționează la așa ceva. Eu le-aș recomanda pesediștilor, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program și când știu ce vor, să vină în fața nației să spună acest lucru", a spus președintele României, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

gigi contra

Acum 6 ani

Asa vom face, zisera ei.
Raspunde

Gruia

Acum 6 ani

Casa: un laitmotiv marca Iohannis :)
Raspunde

mama mare

Acum 6 ani

Chiar treaba asta i-as recomanda eu lui Johannis . Sa inceteze cu plimbarile si sa isi vada de tara doar de asta a fost ales .
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Citeste atributiile presedintelui, apoi behaie. Continua sa votezi, dupa cum se vede, iti da ! Speram ca esti si multumit. ''Presedintele reprezinta alaturi de Guvern puterea executiva. El reprezinta statul roman in plan extern, este garantul independentei, unitatii si integritatii nationale; este comandantul suprem al Armatei, si nu in ultimul rand trebuie sa vegheze la buna functionare a institutiilor si la respectarea Constitutuiei.''
Raspunde

Ina

Acum 6 ani

Nu mai bine pleaca dragnea cu ceata lui acasa si revine cand pricepe ce inseamna un program de guvernare si nu mai bulverseaza atata tara cu guvernul I, guvernul II, programul I, programul II, programul III si cate or mai aparea? Ca doar pentru program l-ati votat! Unde-i programul, ce-a mai ramas din el?
Raspunde

teleormaneanul

Acum 6 ani

Fii mai serioasa, mai fato! Sau iti lipseste buluceala de azi-iarna? Iti place la inghesuiala?
Raspunde

Ina

Acum 6 ani

Nu, imi place linistea, dar linistea adevarata, nu cu "batista pe tambal"! Si nu voi ezita sa ies in strada daca e nevoie sa-mi apar tara de PENALI, CORUPTI, HOTI, etc. Daca tu ii sustii e fix problema ta!
Raspunde

///

Acum 6 ani

Bravo, de asa oameni avem nevoie! (Ha, ha, ha ! Chiar credeai ca vorbesc serios???!!!)
Raspunde

democratia

Acum 6 ani

Ia te uita! S-a nascut o noua Ioana d Arc! Sa te minunezi nu alta! Si apara tara de corupti! Hai, ca-i buna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus