Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Familiile se întrec la pedalat, alergat și fotbal. La Păltiniș

Familiile se întrec la pedalat, alergat și fotbal. La Păltiniș

Cea de-a doua ediție a deja tradiționalului concurs pentru familii va avea loc în acest weekend în complexul de vară Arena Platoș din Păltiniș. După patru ediții ale concursului de iarnă, unde familiile s-au întrecut pe schiuri sau pe placă, această competiție a fost „clonată” și pentru sezonul de vară și adaptată la atracțiile pe care complexul de vară le oferă la Păltiniș. Summer Family Race este un eveniment sportiv dedicat exclusiv familiilor și va avea loc în 5 august. 

Pentru a participa la acest concurs, fiecare familie trebuie să fie reprezentată de trei membri, iar cei mici trebuie să aibă peste 7 ani pentru a putea participa. Concursul este compus din trei probe, fiecare dintre ele urmând a fi parcursă de un singur membru al familiei. Cei trei pot împărți în funcție de capacități proba de bicicletă pe traseul Family Trail, ce are o lungime de 1300 de metri, proba de alergare contra cronometru pe Aleea cu Povești și vor participa, cu întreaga familie, la un meci de fotbal pe terenul cu suprafață umedă. Punctajul se va calcula din timpii obținuți la fiecare probă plus rezultatul meciului de fotbal. Casca și echipamentul de protecție sunt obligatorii pe întreaga durată a concursului.

Summer Family Race va începe în 5 august, la ora 10:00, cu sesiunea de înscrieri în Apreski Bar. La ora 12:30 va avea loc o scurtă ședință tehnică și apoi îmbarcarea în telescaun. Concursul începe la ora 13:00 cu o proba de bicicletă, la ora 14 cu proba de alergare și la ora 15 vor începe meciurile de fotbal. Familia câștigătoare va pleca acasă cu produse Decathlon în valoare de 1000 de lei, locul II cu produse în valoare de 700 de lei iar familia de pe ultima poziție a podiumului va câștiga produse în valoare de 300 de lei. Înscrierile la concurs se pot face și în avans pe arenaplatos.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus