Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
13°C

Plajă de nisip weekend-ul acesta în Parcarea Teatrului. Începe Beach Football Challenge

Plajă de nisip weekend-ul acesta în Parcarea Teatrului. Începe Beach Football Challenge

Plajă cu nisip, soare şi mişcare la prima ediţie a Beach Football Challenge, care va avea loc în perioada 18-20 august 2017 în Parcarea Teatrului din Sibiu. Vineri la ora 16.00 se va da startul competiţiei.

Proiectul este la prima ediţie şi doreşte să aducă la Sibiu o competiţie de fotbal mai altfel, desfăşurată pe un teren cu nisip amenajat de la zero în Parcarea Teatrului din Sibiu. 600 mc de nisip (30 de basculante x 20 mc de nisip) şi 5 mc de lemn au fost necesari pentru construirea terenului de fotbal, amenajarea unui teren de nisip de asemenea amploare fiind o premieră pentru o competiţie sportivă.

Aproximativ 20 de echipe şi-au anunţat deja participarea și vor concura până duminică pentru marele premiu. Concursul de fotbal pe nisip este organizat, pe parcursul a trei zile, în sistem de campionat, câştigătorii avansând în optimi, semifinală şi finala de duminică. Zona de desfășurare va fi delimitată şi amenajată cu nisip, fiind amplasate porți conform regulilor de organizare a acestui sport.

Lângă zona de joc va fi montată o tribună pentru a asigura o bună vizionare a competiţiei din partea spectatorilor iubitori ai fotbalului. Atmosfera va fi animată de muzică bună, deci Beach Football Challenge este un eveniment de neratat week-end-ul acesta în fosta capitală culturală.

Beach Football Challenge este primul campionat de beach football desfăşurat în Sibiu.

Afis-Football-challenge

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus