Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
13°C

Trei zile de fotbal pe plajă la prima ediţie a Beach Football Challenge

Trei zile de fotbal pe plajă la prima ediţie a Beach Football Challenge

600 mc de nisip, trei zile de fotbal, 16 echipe determinate să câștige, soare, muzică bună şi oameni pasionați de mişcare – toate acestea au fost ingredientele primei ediţii a Beach Football Challenge, eveniment desfăşurat în perioada 18-20 august în Parcarea Teatrului din Sibiu.

Meciurile din sferturi s-au dat între: Incorso vs. Borusia Hermannstadt (01-08), Cariocas Cafe vs. Metro (05-04), Bafana vs. Pizza Hot (04-06), Juventus Sibiu vs. Rangers (04-02)

BFC credit foto Tibi Hila (3)

Borusia Hermannstadt şi Cariocas Cafe s-au duelat în prima semifinală Beach Football Challenge (scor 04 -05), iar în cea de-a doua semifinală Pizza Hot vs Juventus (02-03). Finala mică a avut ca protagoniste echipele Borusia Hermannstadt şi Pizza Hot ( scor 02-03), meciul finalizându-se cu victoria celei din urmă după penalty. În finala competiţiei s-au duelat echipele sibiene Cariocas Cafe şi Juventus Sibiu, cea din urmă dominând meciul şi reuşind să câştige detaşat cu scorul de 05 -01.

BFC credit foto Tibi Hila (4)

Clasamentul după cele trei zile de competiţie se prezintă astfel: Locul I Juventus Sibiu Locul II Cariocas Cafe Locul III Pizza Hot

La festivitatea de premiere au mai fost felicitaţi şi premiaţi următorii: Cel mai bun portar: Ilie Anton Cel mai tehnic jucător: Valerian Şpan Cel mai bun golgheter: Nicolae Popa MVP-ul finalei: Cătălin Răulea

BFC credit foto Tibi Hila (2)

Proiectul, aflat la prima ediţie, a intenţionat să aducă la Sibiu o competiţie de fotbal diferită, desfăşurată pe un teren cu nisip amenajat de la zero, oferind astfel o alternativă estivală pentru fotbalul jucat pe terenul de iarbă sau pe cel artificial. Competiţia a fost un real succes, iar organizatorii promit în 2018 o nouă ediţie.

BFC credit foto Tibi Hila (8)

Credit foto: Tibi Hila

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus