Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trei zile de fotbal pe plajă la prima ediţie a Beach Football Challenge

Trei zile de fotbal pe plajă la prima ediţie a Beach Football Challenge

600 mc de nisip, trei zile de fotbal, 16 echipe determinate să câștige, soare, muzică bună şi oameni pasionați de mişcare – toate acestea au fost ingredientele primei ediţii a Beach Football Challenge, eveniment desfăşurat în perioada 18-20 august în Parcarea Teatrului din Sibiu.

Meciurile din sferturi s-au dat între: Incorso vs. Borusia Hermannstadt (01-08), Cariocas Cafe vs. Metro (05-04), Bafana vs. Pizza Hot (04-06), Juventus Sibiu vs. Rangers (04-02)

BFC credit foto Tibi Hila (3)

Borusia Hermannstadt şi Cariocas Cafe s-au duelat în prima semifinală Beach Football Challenge (scor 04 -05), iar în cea de-a doua semifinală Pizza Hot vs Juventus (02-03). Finala mică a avut ca protagoniste echipele Borusia Hermannstadt şi Pizza Hot ( scor 02-03), meciul finalizându-se cu victoria celei din urmă după penalty. În finala competiţiei s-au duelat echipele sibiene Cariocas Cafe şi Juventus Sibiu, cea din urmă dominând meciul şi reuşind să câştige detaşat cu scorul de 05 -01.

BFC credit foto Tibi Hila (4)

Clasamentul după cele trei zile de competiţie se prezintă astfel: Locul I Juventus Sibiu Locul II Cariocas Cafe Locul III Pizza Hot

La festivitatea de premiere au mai fost felicitaţi şi premiaţi următorii: Cel mai bun portar: Ilie Anton Cel mai tehnic jucător: Valerian Şpan Cel mai bun golgheter: Nicolae Popa MVP-ul finalei: Cătălin Răulea

BFC credit foto Tibi Hila (2)

Proiectul, aflat la prima ediţie, a intenţionat să aducă la Sibiu o competiţie de fotbal diferită, desfăşurată pe un teren cu nisip amenajat de la zero, oferind astfel o alternativă estivală pentru fotbalul jucat pe terenul de iarbă sau pe cel artificial. Competiţia a fost un real succes, iar organizatorii promit în 2018 o nouă ediţie.

BFC credit foto Tibi Hila (8)

Credit foto: Tibi Hila

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus