Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Mâncare, dans, ateliere interactive și teatru. Weekend-ul trecut, la Muzeul în aer liber Astra

Mâncare, dans, ateliere interactive și teatru. Weekend-ul trecut, la Muzeul în aer liber Astra

În weekend-ul ce tocmai a trecut, la Muzeul în aer liber Astra au avut loc două evenimente. Grație acestora, peste 7000 de vizitatori au trecut porțile muzeului.

Sâmbătă și duminică au fost organizate patru ateliere meșteșugărești interactive în cadrul programului Animă ASTRA (dogărit, pirogravură, cusut și țesut). Totodată, în cele două zile de weekend actorii de la Teatru Mic din Sibiu au jucat alături de vizitatori în piesele de teatru interactive „Cei trei purceluși ” și ”Scufița roșie” la Gospodăria din Hodac.

placinta

De asemenea, duminică, 27 august, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a avut loc evenimentul Tradiții și cultură gastronomică de pe Valea Târnavelor. În zona Târgului de țară s-au strâns 40 de gospodine, producători de produse tradiționale, meșteri, artiști și dansatori din localitatea Valea Viilor, județul Sibiu. Aici s-au pregătit pâini, plăcinte și alte preparate tradiționale, specifice satului românesc. Un alt reper al evenimentului a fost un război de țesut tradițional pus în funcțiune de gospodarii din Valea Viilor, dar și programul artistic pregătit de ansamblurile din zonă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus