Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Neagu despre scumpirea carburanților: De ce ne-a fost frică nu am scăpat!

Neagu despre scumpirea carburanților: De ce ne-a fost frică nu am scăpat!

Deputatul PNL Nicolae Neagu critică decizia Guvernului Tudose de a scumpi accizele la carburanți și susține cp această măsură va aduce cu sine creșterea prețurilor la toate produsele. ”16 bani/ litru începând cu 15 septembrie şi alţi 16 bani/ litru cu 1 octombrie în acciza la carburanţi. Am sperat ca şi dumneavoastră că nu o vor face, dar au făcut-o! Toate asigurările guvernului PSD – ALDE, că aceste creşteri nu se vor resimţi în preţul plătit de noi toţi la pompe, s-au spulberat.  Nici nu s-a anunţat bine prima etapă de creştere a accizei la carburanţi şi pompele au majorat preţurile la benzina şi motorină. Şi o vor face şi dupa 1 octombrie, acum că au acoperire oficială, prin această măsură disperată şi nefericită luată de PSD. Vom ajunge în curând să plătim peste 5 lei/ litru la benzină şi motorină”, spune Neagu.

PNL avertiza că mărirea salariilor, in sectorul bugetar, va dezechilibra atât de mult bugetul de stat, încât guvernul PSD - ALDE  va fi nevoit să crească taxele şi impozitele. ”Ce nu au ştiut PSD - ALDE? Nu au ştiut că preţul crescut al motorinei se va resimţi în agricultură? Nu au ştiut că produsele care se fabrică utilizând carburant sau derivate se vor scumpi? Nu au ştiut că mărfurile pe care le cumparăm din rafturile magazinelor nu ajung teleportate acolo, ci aduse de transportatori la tarife majorate corespunzător cu costul suplimentar al carburantului?  Nu au ştiut că ne deplasam cu toţii la serviciu, la magazine, la şcoli cu copiii sau la spitale cu bolnavii noştri?

Au ştiut, cum să nu ştie, dar au minţit! Şi plătim cu toţii, mai mult în pompe, mai mult în magazine, şi mai mult pe utilităţi. Toţi plătim, pe toţi ne afecteaza: indiferent că suntem privaţi, bugetari, elevi,  pensionari, sănatoşi sau bolnavi”, mai spune deputatul într-un comunicat de presă.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Cl. anul politic

Acum 4 ani

Falimentul Metalcar: de ce ne-a fost frică n-am scăpat. Pe voi, politicienii, nu prea vă afectează, că voi trăiți într-o altă lume.
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

cind erai director si bagai metalcar in faliment cit era benzina?7 eur/lirtu talhar pdlist!
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Doar 7 eur/litru ? Noo , cred ca era 777 eur/litru dupa mintea voastra pesedistilor!
Raspunde

Vecina

Acum 4 ani

Exact ia uitați cine critica ticălosul de Neagu sarlatanul
Raspunde

Vecina

Acum 4 ani

Pai doamna Gabi nu știți ca Neagu nu e PD-L ist convins el este traseistul politic al Sibiului
Raspunde

Lulu Orbán

Acum 4 ani

Vorbește cel mai penibil manelist traseist al Sibiului , care face pe politicianul prin bucuresti si mai emana si el câte o maxima când iese din mahmureala . Ăștia sunt PNL sibiu din păcate in frunte cu penibila aia de ciocănitoarea de la CJ si hoțul ala cronic de benchea de la SJ. Apropo, DNA ce mai lucrează prin zona ????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus