Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Video | Pe Transfăgărășan, se circulă în condiții de iarnă

Video | Pe Transfăgărășan, se circulă în condiții de iarnă

Utilajele de deszăpezire s-au pus în funcțiune încă de ieri pe Transfăgărășan. Reprezentanții CNAIR anunță că de ieri s-a intervenit cu cinci utilaje și au răspândit cinci tone de material antiderapant pe Transfăgărășan, Transalpina și pe Cheia.

La această oră, se circulă îngreunat între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. „Pe acest sector de drum, deși carosabilul este curățat, din cauza viscolului și ceții vizibilitatea este redusă semnificativ. Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația în condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă”, transmit reprezentanții CNAIR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4261

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus