Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Un sibian a rămas fără permis după ce a depășit pe linie continuă, pe breteaua de acces în A1

Un sibian a rămas fără permis după ce a depășit pe linie continuă, pe breteaua de acces în A1

Un sibian, în vârstă de 32 de ani, a fost prins ieri, 8 octombrie, de polițiști în timp ce a depășit două autovehicule încălcând marcajul longitudinal continuu pe breteaua de acces în autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, la kilometrul 247.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 580 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 30 de zile, se arată într-un comunicat al IGPR.

În ultima săptămână, 34 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 225 km/h, pe autostrada A3 Turda-Borș.

Astfel, pe autostrada A1, 16 șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 183 și 218 km/h. De asemenea, pe autostrada A2, aparatul radar a înregistrat un conducător auto care se deplasa cu o viteză de 194 km/h, transmit reprezentanții IGPR.

Tot în această perioadă, pe autostrada A3, polițiștii au depistat 18 șoferi care au depășit limita legală de viteză, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 și 225 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 6 octombrie, la kilometrul 26 al Autostrăzii A3 Turda-Borș, când polițiștii au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Brașov, care circula cu 225 km/h.

Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Cl. anul politic

Acum 4 ani

Amenzile sunt derizorii pentru cei cu bani mulți, nu-i împiedică să recidiveze. Iar mulți dintre ei vor conduce în continuare chiar și fără permis. Zilnic aflăm despre astfel de fapte.
Raspunde

jonyjon

Acum 4 ani

Voi nu vedeti cum suna "autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva"? Unde e, frate, autostrada asta?
Raspunde

Dumitru

Acum 4 ani

Doar 30 de zile...?
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 4 ani

Bre, nu mai ieșiți cu trotineta pe sosea!
Raspunde

MC.D

Acum 4 ani

Cred ca articolul trebuia sa inceapa astfel: un valcean a fost surprins pe autostrada Sibiu-Deva....ca oricum autostrada A1 nu va ajunge niciodata la Rm.Valcea...doar soferii din Valcea pe autostrada...nu-i bai..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus