Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
4°C

Militarii au predat Ștafeta Veteranilor. Astăzi, ajung la Sibiu

Militarii au predat Ștafeta Veteranilor. Astăzi, ajung la Sibiu

Un grup de voluntari Invictus România a lansat, de curând, tuturor românilor invitația de a li se alătura la ștafeta pe traseele veteranilor. În această dimineață, ștafeta a fost predată la Merghindeal, după ce au plecat de la Cincu. După un traseu de aproximativ opt ore, vor ajunge astăzi și în Sibiu.

Prin Ștafeta Veteranilor, participanții au fost provocați la un gest de recunoștință alergând în memoria eroilor lor, a bunicilor, străbunicilor sau rudelor care s-au jertfit pentru libertatea şi independența noastră.

stafeta invictus veterani (2)

Voluntarii Invictus care au predat, astăzi, ștafeta purtând tricolorul pe umeri sunt militari care au luptat în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan. După un traseu de opt ore, vor ajunge și la Sibiu.

Ştafeta, constând în Drapelul Tricolor, este purtată de membrii grupului Invictus România, peste o mie de kilometri, pe patru dintre principalele trasee de eliberare parcurse, în anul 1944, de Armata României, pentru eliberarea teritoriului naţional. La Cincu, militarii au ajuns trecând Carpații pe Transfăgărășan, pe la Bâlea Lac, de la Curtea de Argeș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus