Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

A lovit o mașină parcată. A mai mers un kilometru până să se împlânte într-un gard

A lovit o mașină parcată. A mai mers un kilometru până să se împlânte într-un gard

Un bărbat în vârstă de 73 de ani nu a mai reușit să ajungă la destinația plănuită. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a se stabili de ce.

În după amiaza zilei de marți, în jurul orei 17:00, bărbatul în discuție a lovit cu mașina pe care o conducea un alt autovehicul parcat pe strada Uzinei, din Cisnădie. Cu toate acestea, bărbatul și-a continuat drumul, dar nu a reușit să mai înainteze decât aproximativ un kilometru. În încercarea de întoarce mașina, șoferul a virat într-un gard din lemn și sârmă, unde s-a și oprit. Din fericire, pagubele au fost doar materiale. „Solicitați să intervină pentru soluționarea evenimentelor, polițiștii au constatat că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul testării alcool-scopice fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului“, anunță reprezentanții Poliției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, nu mai judecați-l aspru pe cimitir!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus