Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Tăriceanu: Legea pensiilor va fi amânată pentru anul viitor

Tăriceanu: Legea pensiilor va fi amânată pentru anul viitor

Preşedintele Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, a anunţat miercuri, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că Legea pensiilor va fi amânată pentru anul viitor, precizând că această decizie s-a luat "cu grijă".

Potrivit Mediafax, întrebat cum s-a ajuns la această decizie în cadrul coaliţiei de guvernare, Tăriceanu a răspuns: „Cu grijă”.

„Am să vă spun ceea ce ştiu de la Ministerul Muncii. Legea este extrem de complicată, de stufoasă, şi măsurile care trebuiesc avute în vedere sunt de o amplitudine fără precedent. Adică sunt milioane de dosare care trebuiesc analizate pentru a evalua impactul acestei legi”, a susţinut el.

Întrebat dacă s-a mai analizat posibilitatea ca Pilonul II de pensii să devină opţional, liderul ALDE a spus: ”Am avut această discuţie astăzi, şi o să avem un punct de vedere din partea ASF-ului pe acest subiect şi, sigur că, în funcţie de punctul de vedere exprimat de ASF, vom lua o decizie.”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

fundul sacului

Acum 6 ani

O calculim, calcularam, calculit, la anu si la multi ani!
Raspunde

HOP

Acum 6 ani

adica ati mintit iarasi,???? de aceea DNA TREBUIE SA VA IA !!!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah, aista nij' de-o supa nu mai face, chiar dac-o schimbat găina? Ar putea sa-i ia impozit pi muorcoi, ca i s-o veshtejit, are prea mult timp liber, shi-o inceput sa vuorghiasca mai mult ca mine!....
Raspunde

...

Acum 6 ani

daca nu mai au astia bani de pensii, tre'sa vorbeasca cu sovi ca le da el. ca sovi are bani multi. si el nu e zgarcit precum kazan.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus