Joi,
03.12.2020
Parțial Noros
Acum
1°C

Dan Barna, ales președinte al USR

28 Octombrie 2017 16:06

Dan Barna, ales președinte al USR

Deputatul USR de Sibiu, Dan Barna, este noul președinte al partidului. Barna a fost ales în cadrul congresului extraordinar al partidului desfășurat sâmbătă la Poiana Brașov. Deputatul a obținut 127 de voturi din cele 191 exprimate, iar contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, 50 de voturi, anunță Agerpres.

Ambii candidați au vorbit în discursurile lor despre unitatea partidului. Nicuşor Dan a transmis, pe Facebook, un mesaj în care spune că nu poate participa la un congres “viciat prin practici demne de PSD şi PNL”.
Dan Barna a vorbit în mesajul său despre rolul USR de opoziție și de capacitatea partidului de a strânge toate forțele ”să reluăm lupta cu administrația în numele oamenilor și al comunităților”. ”USR este astăzi, dincolo de toate sincopele noastre, partidul decent de opoziție al României. Realitatea este că suntem singurul partid cu adevărat de opoziție. Noi suntem în opoziție în Parlament, în Consiliul General al Municipiului București, în consiliile de sector, în toate orașele și comunitățile în care suntem prezenți cu filiale. USR este o mișcare politică născută din protest, care ani de zile a rezistat presiunilor administrației publice, indiferent ce culoare politică a avut ea. O mișcare ale cărei rădăcini sunt adânc înfipte în societatea civilă din România”, a spus Dan Barna.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

alzara1918

Acum 3 ani

Excelent ! Succes ! Arată ce poţi !
Raspunde

Un sibian

Acum 3 ani

Foarte bine
Raspunde

Mihai

Acum 3 ani

O fi fost voturi prin corespondenta? din USA? :)
Raspunde

Student

Acum 3 ani

Doar un vot, a lui György Schwartz ;) si singurul care a contat
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cl. anul politic

Acum 3 ani

Din USA (United States of America) pentru USR (United States of Romania).
Raspunde

///

Acum 3 ani

Si veti ramane mereu in opozitie, niciodata la guvernare...
Raspunde

Marius

Acum 3 ani

Asta ne lipeste noua in Romania, un partid care promoveza pseudo-valorile Marxismul cultural condus de Soros si acolotii lui. cu o invesunare demna de predecesori lor Bolsevici in URSS. Cozi de topor vindute pe un pumn de taleri...($)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus