Miercuri,
25.11.2020
Cer Senin
Acum
4°C

USR își alege azi președintele. Sibianul Dan Barna așteaptă votul partidului

28 Octombrie 2017 15:26

USR își alege azi președintele. Sibianul Dan Barna așteaptă votul partidului

Un al doilea congres USR se desfășoară astăzi la Poiana Brașov, la mai puțin de lase luni de la ultima întâlnire care a decis conducătorul partidului. Nicușor Dan, ales în vară și-a dat între timp demisia, iar acum USR-iștii își aleg următorul președinte. Au rămas în cursă deputatul USR de Sibiu Dan Barna și Vlad Alexandrescu. Ambii candidați au vorbit în discursurile lor despre unitatea partidului. Nicuşor Dan a transmis, pe Facebook, un mesaj în care spune că nu poate participa la un congres "viciat prin practici demne de PSD şi PNL”.

Dan Barna a vorbit în mesajul său despre rolul USR de opoziție și de capacitatea partidului de a strânge toate forțele ”să reluăm lupta cu administrația în numele oamenilor și al comunităților”. ”USR este astăzi, dincolo de toate sincopele noastre, partidul decent de opoziție al României. Realitatea este că suntem singurul partid cu adevărat de opoziție. Noi suntem în opoziție în Parlament, în Consiliul General al Municipiului București, în consiliile de sector, în toate orașele și comunitățile în care suntem prezenți cu filiale. USR este o mișcare politică născută din protest, care ani de zile a rezistat presiunilor administrației publice, indiferent ce culoare politică a avut ea. O mișcare ale cărei rădăcini sunt adânc înfipte în societatea civilă din România”, a spus Dan Barna.

Votul pentru noul președinte urmează să fie dat în următoarele ore.

Foto: Facebook/Dan Barna

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

chivuta din teleorman

Acum 3 ani

Dan Ilie Barna e sibian?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus