Duminică,
21.04.2024
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO Ninge pe Tranfăgărășan. Drumul e închis, toate mașinile au fost evacuate

VIDEO Ninge pe Tranfăgărășan. Drumul e închis, toate mașinile au fost evacuate

Din cauza ninsorii abundente și a viscolului, drumul naţional DN 7C – Transfăgărăşan s-a închis circulaţiei publice de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bălea Cascadă), astăzi, la ora 14,00.

Turiștii aflați la Bâlea Lac, blocați de dimineață în urma ninsorii, au reușit să coboare cu mașinile, după ce drumul a fost degajat de utilajele Secției Drumuri Naționale Sibiu. 12 autoturisme au fost direcționate spre județul Argeș, iar 16 au coborât la Bâlea Cascadă. Accesul către Bâlea Lac a fost închis cu bariere de beton, semnalizate, anunță Instituția Prefectului.

Deși era programată închiderea sectorului de Transfăgărășan dintre Bâlea Cascadă la Bâlea Lac din 1 noiembrie, CNAIR a luat decizia închiderii drumului de astăzi din cauza ninsorii și a viscolului. Șoseaua va fi redeschisă în 1 iulie 2018.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

costica

Acum 6 ani

Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacţie provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com
Raspunde

Un sibian

Acum 6 ani

Ba da prost te-a facut ma-ta!!!
Raspunde

Un sibian

Acum 6 ani

Ba da prost te-a facut ma-ta!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus