Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Petrecerile de Revelion, rezervate încă din timpul verii

Petrecerile de Revelion, rezervate încă din timpul verii

Pregătirile de Revelion au început deja de câteva luni, iar proprietarii de pensiuni și localuri spun că locurile se vând rapid. Dacă în oraș rezervările au început din octombrie, în Mărginimea Sibiului câteva pensiuni au fost deja ocupate pentru Revelion încă din luna august.

Pensiunile și localurile care organizează seri festive pentru Revelion au ofertele pregătite deja de câteva luni, iar cei care își doresc să petreacă seara dintre ani departe de casă au sunat din timp să își facă rezervările. Drept dovadă, aproximativ 70% dintre locurile de cazare din oraș și din Mărginime sunt deja ocupate.

În oraș locurile de petrecere nu lipsesc. Pentru cei mai întârziați petrecăreți, localurile își vor face publice ofertele de Revelion deabia de săptămâna aceasta. Proprietarii de localuri spun că vor fi pregătiți și anul acesta cu muzică live și multă băutură, așa cum este cazul localurilor Oldies Pub, Cotton și Vintage.

Ofertele localurilor constă în party cu DJ (Oldies Pub), bufet suedez cu o sticlă de tărie la 2 persoane sau o sticlă de vin la o persoană, muzică live (Cotton) și tradiționalele artificii. La Vintage Pub petrecerea va începe la ora 21:00, iar seara de Revelion va purta numele de New Years Celebration.

„Vom da startul rezervărilor în scurt timp și le recomandăm doritorilor să sune cât mai curând, pentru că locurile se ocupă rapid”, spune un reprezentant al Cotton Pub.

3 zile de petrecere, la hotelurile din oraș

Proprietarii de hoteluri au pregătite pachete de câte 3 sau 4 zile pentru cei care își doresc să petreacă un Revelion prelungit, departe de casă. Rezervările au început de la 1 octombrie iar până în acest moment au fost ocupate în jur de 70% din camerele disponibile.

Ca un exemplu, Hotel Apollo oferă un pachet pe 3 nopți de petrecere cu tarife care pornesc de la 1049 de lei/ persoană și ajung până la 1289 de lei camera single, cu cina festivă inclusă.

Hotel Parc are o ofertă asemănătoare, cu cină festivă, formație live și DJ, la 295 de lei, la care se adaugă tarifele de cazare. Aici mai sunt 18 locuri de cazare, dar proprietarii avertizează că de la 1 decembrie tarifele vor crește.

Escapade de poveste în Mărginimea Sibiului

În Mărginimea Sibiului camerele se epuizează chiar mai repede. Prețurile în Mărginime pornesc de la 250 de lei/persoană/noapte, cu pachet de 4 nopți și pot ajunge până la 410 lei/persoană/noapte, pachetele oferind cazare cu demipensiune și masă festivă.

La Norica pachetul pe 3 zile de cazare în perioada anului nou, cu mâncare all inclusive și băutură, i-a convins pe turiști să facă rezervările chiar din luna august.

„O gustare foarte frumoasă, festivă, după care un festin – păstrăv de la Păstrăvăria din Gura Râului și fel de bază medalion din mușchi de vită și desert. Primesc afinată și whiskey, vin, sucuri, siropuri, absolut tot ce își pot dori. Bineînțeles că mănâncă și tradițional, tăiem porcul. Apoi și ciorbă de burtă, tochitură, ciorbă de porc ardelenească cu hrean să se dreagă după Revelion iar sărbătoriții de Sf. Vasile vor primi tort a doua zi”, spune Norica Gligorea.

Câteva locuri libere mai sunt la Lunca Sibielului, unde, spun proprietarii, au sunat clienți să își facă rezervări chiar și imediat după sărbătorile pascale. Aici, în noaptea de Revelion, petrecăreții vor primi mâncare tradițională și se vor bucura de muzică live. De asemenea, clienții vor putea face o plimbare cu sania trasă de cai și se vor bucura de tradiționalul foc de artificii de la miezul nopții. Pachetul de Revelion costă 345 de lei de persoană.

Foto: Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus