Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

TAROM vinde bilete la 99 de euro pentru zborurile Sibiu-Munchen

TAROM vinde bilete la 99 de euro pentru zborurile Sibiu-Munchen

Compania TAROM a pus în vânzare bilete de avion cu reduceri semnificative, începând de la 39 euro dus-întors, cu toate taxele incluse cu ocazia lansării ofertei de 1 decembrie, "Ziua Națională ne regăsește împreună'', informează miercuri compania.

Oferta este valabilă pentru biletele de avion cumpărate în perioada 8 — 15 noiembrie 2017. Pentru biletele achiziționate în acest interval se pot alege între doua perioade de călătorie — 1-15 decembrie 2017, respectiv 15 ianuarie — 24 martie 2018 (data ultimului retur).

Pe destinațiile interne, oferta de 39 euro este valabilă pentru rutele între București și Cluj, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

Oferta TAROM de 99 euro pentru destinațiile externe este valabilă pentru rutele între București și Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Chișinău, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena, Valencia. De asemenea, oferta este valabilă și pe rutele Sibiu și Munchen; Suceava și Torino; Iași și Luton, Iași și Madrid, Iași și Munchen, Iași și Tel Aviv, Iași și Torino.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul companiei, cât și prin agențiile proprii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus