Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Braconieri din Vâlcea, cu Audi A6, prinși la Sibiu. Poliția le-a făcut dosare penale

Braconieri din Vâlcea, cu Audi A6, prinși la Sibiu. Poliția le-a făcut dosare penale

Angajații Filialei Pescarilor Sibiu, cu sprijinul Poliției și al Jandarmeriei Sibiu, au prins azi-noapte în barajul de la Avrig trei braconieri din Vâlcea.

Cei trei braconieri au venit la Sibiu cu o mașină Audi A6 și sunt originari din comuna Ionești, județul Vâlcea. Comuna Ionești este cunoscută în rândul pescarilor pentru numărul mare de braconieri, dar și pentru lipsa de reacție a autorităților din zonă.

Acțiunea anti-braconaj a durat aproape toată noaptea, cei trei fiind atent monitorizați și blocați cu trei mașini exact în momentul în care voiau să fugă.

”În jurul orelor 01:30 au fost observate trei persoane care au introdus în Barajul Avrig plase de pescuit . În jurul orelor 04:00, după ce aceștia au scos plasele din apă au fost opriți în trafic și verificați, ocazie cu care s-a constatat că în mașină aveau o barca pneumatica cu vâsle și patru saci de nylon care conțineau plasa de pescuit cu pește prins în ea”, au anunțat reprezentanții Filialei Pescarilor Sibiu.
Lungimea plaselor reținute este de aproximativ 500 metri și în ea se aflau peste 20 de kg de pește, în special plătică.

Celor trei braconieri li s-a întocmit dosar pentru pescuit ilegal cu plasa.

braconieri

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

Si iar va lua-ti de valceni care au loat si ei niste peste pentru famili.dupa ce ca vam scos din foame cu munca noastra la sibiu voi decat ne denigra-ti si dispretui-ti dar daca nam fii fost noi nu era subiul unde e!!!
Raspunde

...

Acum 6 ani

ce departe era sibiul acum fara apucaturile voastre oltenesti......
Raspunde

Mike

Acum 6 ani

Fomisti sunteti voi. Daca nu era Sibiul mureati de foame pe marginea oltului. Sibiul v-a scos din foame.
Raspunde

Feli

Acum 6 ani

Saracii oameni erau la braconaj ca nu aveau ce sa manance dar aveau audi A6.
Raspunde

...

Acum 6 ani

pastravii braconieri....
Raspunde

Mosu

Acum 6 ani

Ionut....mergi la pesti! Dupa ce ca votati cu psd in oltenia...veniti aici sa munciti ca la voi muriti de foame! Trebuia sa mergi la craiova sau oriunde altundeva in oltenia. Si pe strada sunteti dezastru cu masinile! Macar taci si multumeste ca esti Intr-un loc civilizat.
Raspunde

Iohannis

Acum 6 ani

Ionut cel analfabet du-te la ma-ta acasa...Invata sa scrii, apoi putem vorbi.
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, prin asocierea pe care-o făcurăți, trebuie sa înțelegem ca posesorii de A6 sunt toti braconieri?...
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 6 ani

Pușcărie și pașaport de intrare in teritoriu Ardelenesc.
Raspunde

A.

Acum 6 ani

Mie imi pare rau ca nu va-ti dat seama de instigarea pe care a facut-o "Ionut Vl", care defapt a scris intentionat acel comentariu. Fac pariu ca e sibian.
Raspunde

Adrian

Acum 6 ani

Cioricliu albastru, retardat de 2 bani, aici ne este vorba de teritoriu, esti in romania handicapatule, pamant si teritorii viseaza bozgorii aciolati in ROMANIA, daca acesti braconieri erau din Sibiu, atunci nu mai era o problema? Sibienii se cred mai presus decat restul lumii, daca 3 retardati se ocupa cu afaceri dubioase asta nu inseamna ca toti Valcenii sau oltenii sunt la fel. In ceea ce priveste civilizatia, nivelul de trai, si mai ales condusul autoturismelor sa stiti ca sunt multi fara dinti in gura, impatimiti de BeaMWe mai ales, care sunt vai de mama lor la condus, inca mananca pita si nu paine, emancipati toti,dar inca mananca untura pe paine cu ceapa (de pofta, ca de foame nu mai pot). Ideea este ca in Romania, exista peste tot, ca in orice padure si uscaturi, nu numai arbori in putere. Deschideti ochii mintii si iesiti din bezna cand faceti comparatii intre ardelenii inceti la minte sau olteni hoti si purtatorii de sabii si pistoale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus