Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cifrele Black Friday în Sibiu: 45.000 de comenzi din județ pe eMAG

Cifrele Black Friday în Sibiu: 45.000 de comenzi din județ pe eMAG

Sibienii au cumpărat cu precădere de pe site-ul eMAG de Black Friday electrocasnice mari, televizoare, telefoane mobile, laptopuri și electrocasnice mici. Numărul produselor comandate de sibieni de Black Friday la eMAG este de peste 45.000, iar cea mai mare comandă afost de 18.541 lei (TVA inclus). Cel mai scump produs comandat a fost un televizor smart ultra HD, în valoare de 9.999 lei (TVA inclus).

La nivel național, ediția din acest an a Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din an, a adus 8,3 milioane de vizite pe site-ul eMAG și 1,1 milioane de produse comandate în valoare de 360 milioane lei, cu 10 milioane lei peste estimarea inițială și cu o creștere de 20% raportată la ediția anterioară din 2016. „Principalele fenomene pe care le-am înregistrat în Black Friday 2017 sunt: dominația mobilului, saltul istoric al plăților cu cardul și orientarea clienților către produse din game superioare. Shopping mall-ul din buzunarele oamenilor, smartphone-ul, a  devenit cea mai simplă și eficientă modalitate de a achiziționa produse online, cu o pondere de peste 2 treimi din totalul vizitelor de Black Friday. Este un trend pe care noi l-am anticipat în urmă cu 6-7 ani și estimăm că va crește în continuare”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

 

Top cele mai comandate categorii în județul Sibiu:

  1. Electrocasnice mari
  2. Televizoare
  3. Telefoane mobile
  4. Laptopuri
  5. Electrocasnice mici
  6. Produse pentru copii
  7. Componente PC
  8. Produse de ingrijire personala
  9. Mobilier si saltele
  10. Jucarii

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, pai daca cumparara atâtea, înseamnă ca le lipsira, logic nu? Pai si daca le lipsira, nu înseamnă ca erau lipsiți?.... P.S. Apropo de lipsa: din clasamentul întocmit, lipsește carnea de oaie pe care, Daea ii sfătuiră s-o cumpere iar acestia precum "mielușeii" o cumparara in draci, mai ales ca frantujii le făcură un discount...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus