Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
0°C

BC CSU Sibiu joacă partide de pregătire la Mediaș, timp de două zile

BC CSU Sibiu joacă partide de pregătire la Mediaș, timp de două zile

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Mediaș, acolo unde vor disputa astăzi și mâine, două partide de pregătire.

Primul meci se va disputa astăzi, de la ora 18:30, în compania echipei din Liga 1 de baschet masculin, CSM Mediaș, urmând ca mâine, de la 16:30, să joace un amical cu U Banca Transilvania Cluj.

„Am folosit această perioadă, de 20 zile fără jocuri oficiale, ca o perioadă de presezon, în care antrenamentele au fost orientate mai mult pe pregătire fizică și tehnică individuală. Tot ca în presezon, încheiem ciclul de pregătire cu două jocuri amicale, în care vom urmări cum se integrează Bogdan Popescu și, de asemenea, cum putem acoperi absența lui Tyler Laser”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Mediaș fără Andrei Ene, jucător care a ales să își continue cariera alături de o echipă din eșalonul al doilea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus