Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Parcul Sub Arini a trecut în varianta led FOTO

Parcul Sub Arini a trecut în varianta led FOTO

După o investiție de 2,2 milioane de lei, Primăria Sibiu a anunțat că s-a finalizat modernizarea iluminatului public în Sub Arini. ”Lucrarea a fost una foarte complexă și a inclus schimbarea rețelei de alimentare, instalarea de noi stâlpi cu corpuri de iluminat cu LED pe alei, instalarea unui iluminat arhitectural la poduri și elementele deosebite din parc, dar și instalarea de echipamente care să permită supravegherea video sau accesul la internet.  De-a lungul pistei pentru biciclete, sistemul de iluminat este dotat cu senzori de mișcare care cresc intensitatea iluminatului doar atunci când sesizează prezența, realizându-se astfel o economie. Locurile de joacă pentru copii sunt acum iluminate cu corpuri de iluminat pe stâlpi și cu proiectoare care detectează mișcarea și își reglează intensitatea. De asemenea, cel mai mare pod peste Trinkbach este iluminat arhitectural cu proiectoare și benzi cu LED-uri care își pot schimba culorile”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.

pr lumini primarie.Still004

De asemenea s-au instalat trei module de HotSpot Wifi pentru accesul la internet, instalate în zona pavilionului de muzică, dar s-au instalat  și opt camere de luat vederi pentru securitatea zonei.

Și în parcul Petofi Sandor s-a modernizat iluminatul și s-au instalat corpuri eco-eficiente. Noul sistem este format din 18 stâlpi și rețeaua de alimentare corespunzătoare. Un corp de iluminat s-a instalat și în zona accesului în parc dinspre strada Dealului, în dreptul scărilor. Valoarea acestei investiții este de 85.000 de lei.

pr lumini primarie.Still005 pr lumini primarie.Still003 pr lumini primarie.Still002

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

McD

Acum 4 ani

Da frumos dar cine se ocupa de demontarea vechilor stalpi care impreuna cu cei noi montati mai formeaza inca o padure....alta licitatie...alta ocupatie...bai unii cu montatul si altii cu demolatul, ca in tara lui Papura Voda...
Raspunde

B

Acum 4 ani

Minunat arata, felicitari primariei Sibiu!
Raspunde

plimbaretul

Acum 4 ani

Dar toalete? Pt. ca cu aceste leduri, n-o sa mai putem sa ne usuram la tufa...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

bobby69

Acum 4 ani

Reflectoarele in locul de joaca pentru copii sunt prea puternice ! Orbesc copiii....
Raspunde

"Aicea este tara mea și neamul meu cel românesc ..."

Acum 4 ani

Bai Ioane, bai Nicolae ,... bai romane ... pe când un parc cu numele nostru !!! Auzi tu aicea , parcul Petofi Sandor
Raspunde

Roby

Acum 4 ani

Da, super. Poate acum cu atata lumina cei responsabili vad si curata gunoaiele din albia Trinkbachului. Cand urmeaza si reabilitarea parcului pe portiunea dintre str. Argesului si Valea Aurie care arata jalnic?
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

asa cum am mai spus...era mult mai bine sa fi montat EXACT acelasi corpuri de iluminat ca si la mini-parcul de langa Bolta Rece...acum le sting pe alea sa nu se vada diferenta!!! la podul de langa bolta rece este cea mai mare tampenie care o putea face cineva!!! era bine sa fi montat un reflector ca cel de la pod in zona unde pista de biciclete trece pe sub sosea...in continuare e intuneric acolo!!! soclul de beton la uni stalpi incepe sa se dezintegreze (sunt cel putin 2 vis-a-vis de bolta rece)...am vazut ca-I acopera cu pamant si frunze sa nu se vada...
Raspunde

...

Acum 4 ani

fa poze si fa sesizare la primarie
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

nu mai carcotiti, ca primaria a facut un lucru bun si frumos, felicitari Primariei!!!
Raspunde

un alt sibian

Acum 4 ani

a facut pe naiba!!! au cheltuit aiurea 2.2 mil ron!!! aia au facut!!!
Raspunde

Oracolul din Fofeldea

Acum 4 ani

noo, FRAEERE,ca to umplut gura ! Io am vrut sa fiu delicat cu tine, da vaz ca te manca...inchizitia nu culcate...Oracolul nu doarme...
Raspunde

Tom&Jerry

Acum 4 ani

Pe bune daca meritam ceva......ce atata carcoteala, ca trebuia asa sau asa.....va pricepeti toti la de toate....mai ales sa puneti gunoiul menajer in cosul stradal sau in SubArini si dupa scriem ca Primaria nu a dres sau daca a dres ca nu asa trebuia...... Este f frumos ce sa facut.
Raspunde

impozabilul

Acum 4 ani

Motan-soricel, avem dreptul sa ne spunem opinia legat de acest lucru, doar platim impozite...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus