Miercuri,
26.06.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liberalii se delimitează de declarațiile lui Dragnea și Tăriceanu

Liberalii se delimitează de declarațiile lui Dragnea și Tăriceanu

Parlamentarii PNL de Sibiu, Raluca Turcan și Mircea Cazan au anunțat astăzi că liberalii se delimitează de declaraţiile președinților celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, legate de analiza făcută de Departamentul de Stat al SUA cu privire la modificările legilor justiției din Rpmânia. ”Comunicatul remis de către cei doi preşedinţi ai Camerelor nu reprezintă poziţia Parlamentului României şi în nici un caz a senatorilor liberali. Domnii Dragnea şi Tăriceanu nu au dreptul să se exprime în numele Parlamentului, mai ales pe probleme de politică externă. Singurul organ care poate lua poziţie în numele Legislativului este plenul reunit. Ori Parlamentul României nu a acordat vreun mandat pentru poziția exprimată de Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea în numele Legislativului românesc”, a anunțat Cazan.

Raluca Turcan susține că parlamentarii s-au trezit astăzi cu un comunicat de presă care nu-i reprezintă. ”Acesta nu este răspunsul Parlamentului! Este doar răspunsul domnilor Dragnea și Tăriceanu, care se simt cu musca pe căciulă și nu suportă să le fie scoase în evidență mârșăviile tocmai de către Statele Unite ale Americii. Președinții celor două Camere nu sunt Parlamentul. Avem 465 de parlamentari care s-au trezit astăzi cu un comunicat dat în numele lor, fără să fie consultați sau măcar anunțați în prealabil. Nu domnilor, nu așa se procedează, nu trăim în dictatură! Nu puteți decide dumneavoastră în locul nostru! Puteți doar să vă dați demisia înainte să murdăriți și mai tare numele instituției pe care o conduceți!”, a susținut Raluca Turcan.

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, au dat publicităţii un comunicat în care susţin că ”Parlamentul României a luat act cu neplăcută surprindere de comunicatul emis în data de 27 noiembrie 2017 de către Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justiţiei”.

Departamentul de Stat al SUA a transmis luni seară un comunicat prin care îşi exprimă îngrijorarea faţă de faptul că Parlamentul României ia în calcul o legislaţie care ar putea submina lupta anticorupţie şi ar putea afecta independenţa sistemului judiciar şi cere Parlamentului să respingă propunerile care slăbesc statul de drept.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

biciclist

Acum 6 ani

Pai poate ar trebui sa-i dati in judecata, nu s-a va delimitati... of of. Actionati bai!!
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

sa nu "s-a"
Raspunde

Jean paleta

Acum 6 ani

Scursurile astea moliceanu si dracnea se cred buricul tzarii fiindca i-au votat toti retarzii si tiganii. Nu-i nimic, vin alegeri iara in cativa ani...
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

mai ales raluca de botsheni cu studii la MOSCOVA pdlista ebista basista TURCan nu e din Sibiu nici din pnl! e din PDL.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Reinhardt

Acum 6 ani

Lingaii si tradatori de neam ti tara din PDL. Ce te poti astepta de la niste lepre neo -bolshevice! Le ling bocanci perciunatilor din departamentul de stat al SUA.
Raspunde

zzz

Acum 6 ani

pe cand tu vroiai sa lingi dosul rusilor
Raspunde

Gruia

Acum 6 ani

"Analiza" :) :) :)
Raspunde

Nicolae

Acum 6 ani

ADICĂ SUNT DE ACORD CU STATUTUL DE COLONIE? RUȘINE PNL Sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus