Miercuri,
05.08.2020
Cer Senin
Acum
16°C

Carmen Iohannis a împărțit cadouri copiilor cu autism de la UCOS

20 Decembrie 2017 16:54

Carmen Iohannis a împărțit cadouri copiilor cu autism de la UCOS

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a împărțit, astăzi, cadouri copiilor cu autism de la Fundația UCOS. A asistat împreună cu elevii ei de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” la serbarea de Crăciun, iar la final au făcut fotografii.

Soția președintelui Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de încurajare părinţilor copiilor care fac terapie la UCOS și le-a dorit Sărbători Fericite. „Sunteţi demni de toată lauda, sunteţi mult mai deosebiţi şi mai speciali decât orice alt părinte. Vă mulţumim că ne daţi câte o lecţie cu copiii dumneavoastră şi pentru faptul că aveţi încredere şi speranţă, aşa cum şi noi avem, că aceşti copii se vor integra foarte bine în societate şi că ne vor bucura în continuare cu realizările lor, fiecare în domeniul pe care şi-l va alege. Sunt exemple diverse şi multiple în lumea aceasta de copii cu această tulburare care au reuşit foarte bine în viaţă. Vă doresc Crăciun binecuvântat, bunul Dumnezeu să vă ocrotească în continuare şi să vă dea putere şi să ştiţi că sunt convinsă că îi iubeşte mai mult pe copiii dumneavoastră decât pe oricare alt copil care se consideră altfel", spune Carmen Iohannis, citată de Agerpres. 

carmen iohannis

După serbare, Carmen Iohannis s-a jucat și a făcu fotografii cu cei mici. „A fost un moment foarte frumos. Ne-am bucurat nespus că doamna Carmen Iohannnis a fost alături de noi astăzi, ne-a făcut o surpriză plăcută. După serbare, a făcut fotografii cu cei mici și s-a jucat cu ei. A fost o adevărată plăcere să o avem printre noi”, spune Elena Miruna Tudorache, preşedintele Fundaţiei UCOS.

carmen iohannis (2)

În luna aprilie, Carmen Iohannis a dat curs invitației UCOS de a participa la activitățile organizate pentru Ziua Internațională a Conștientizării Autismului.

Foto: Elena Miruna Tudorache

Comentarii

3 comentarii

///

Acum 2 ani

Pai alta treaba n-are!
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

dna iohannis este sotia presedintelui NU ESSTE PRIMA DOAMNA nu exista aceasta institutie(a primei doamne)in Constitutia Romaniei exista in Constitutia SUA,de exemplu.A incercat Macrou in franta da nu i-a reusit asa ca .........................
Raspunde

Coca din Draxini

Acum 2 ani

MAMA natiunii suna ma bine !! Este ? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus