Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Moș Crăciun a trecut pe la juniorii Interstar

Moș Crăciun a trecut pe la juniorii Interstar

Juniorii clubului Interstar l-au primit ieri cu brațele deschise pe Moș Crăciun, venit la clubul sibian să îi felicite pe tinerii jucători pentru un an excelent, cu rezultate foarte bune. Încărcat cu peste 200 de pungi cu daruri pentru micii fotbaliști, Moș Crăciun a sosit în mijlocul copiilor din grupele 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 și 2012, i-a lăudat pe toți și le-a dorit mult succes în viitor. Copiii i-au cântat colinde moșului înainte de a căuta în tolbă cadourile pe care acesa le-a adus. Înainte să pornească mai departe, Moșul a lăsat la sediul clubului și noile echipamente de joc ale Interstarului, echipamente pe care cei mici le vor purta începând de anul viitor.

"Multumim Moșului pentru vizita făcută. Este un semn clar că juniorii clubului nostru au fost remarcați pe parcursul întregului an. Dispunem de copii talentați la toate categoriile de vârstă. Sibiul se poate baza pe copii bine instruiți, de care trebuie avut grijă atât în prezent cât și pe viitor. A fost o deosebită plăcere să vedem bucuria de pe chipurile lor în momentul întâlnirii cu Moș Crăciun. Le dorim tuturor copiilor și juniorilor noștri, părinților și familiilor acestora precum și tuturor colaboratorilor noștri Sărbători Fericite si Crăciun Fericit!", spune Caius Bara președinte ASFC Interstar Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus