Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Meci cu emoții: CSU Sibiu au învins CSM Oradea în retur | FOTO

Meci cu emoții: CSU Sibiu au învins CSM Oradea în retur | FOTO

BC CSU Sibiu a disputat în această seară primul meci din 2018 și au încheiat partida cu succes. Pentru a doua oară în acest sezon competițional, i-au învins pe cei de la CSM CSU Oradea. 

Primul meci al CSU Sibiu din 2018 a fost disputat acasă, la Sala Transilvania. După un debut care a ridicat sala în picioare, cu 17-0 pe tabelă pentru sportivii galben-albaștri în primul sfert, situația a luat o întorsătură care le-a dat emoții suporterilor sibieni. Cu o pană de curent în pauza mare și un egal reușit de orădeni în cea de-a doua jumătate a meciului, galeria a trecut progresiv de la extaz la agonie pe toată durata partidei. Din fericire însă, pe final sibienii au recuperat deficitul și au încheiat meciul la o diferență de șapte puncte față de oaspeți. Meciul s-a încheiat 83-76.

„Am început extrem de bine, cu o apărare foarte agresivă. Dar la 17-0 băieții mei s-au relaxat puțin, crezând că vor avea viață ușoară. Le-am permis să vină prea aproape ușor, pe fondul unor aruncări de 3 deschise, să sperăm că învățăm din genul acesta de greșeli, ca să nu le mai facem la meciul următor. Oradea este o echipă bună, în ultimii ani permanent candidată la titlu, și-a adus pe ultima sută de metri un jucător senzațional, de care noi nu știam aproape nimic (nr. Kristopher Richard), ne-a pus probleme mari. Dacă acel jucător nu era, cred că am fi avut o viață un pic mai ușoară. Îi felicit pe toți cei care au jucat, și pe cei de pe bancă, pentru că au făcut o atmosferă bună și i-au ajutat pe băieți să țină un meci bun. Sunt puțin îngrijorat, băieții au arătat o stare de oboseală pe finalul meciului pe care n-aș fi vrut să o văd”, a spus Dan Fleșeriu.

La CSU, cel mai bun jucător a fost Monyea Pratt, cu 22 de puncte înscrise, 7 recuperări și 5 pase decisive, fiind urmat de Mirel Dragoste cu 14 puncte și de Tyler Laser, Lawrence Kinnard și Marcel Davis, fiecare cu câte 11 puncte înscrise pentru echipa sibiană.

 

Foto: Cristina Bălău

csu sibiu oradea-15 csu sibiu oradea-14 csu sibiu oradea-13 csu sibiu oradea-12 csu sibiu oradea-11 csu sibiu oradea-10 csu sibiu oradea-9 csu sibiu oradea-8 csu sibiu oradea-7 csu sibiu oradea-6 csu sibiu oradea-5 csu sibiu oradea-4 csu sibiu oradea-3 csu sibiu oradea-2 csu sibiu oradea-1 csu sibiu oradea-30 csu sibiu oradea-29 csu sibiu oradea-28 csu sibiu oradea-27 csu sibiu oradea-26 csu sibiu oradea-25 csu sibiu oradea-22 csu sibiu oradea-21 csu sibiu oradea-20 csu sibiu oradea-17

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 4 ani

Bravo baieti! FORZZA, FORZZA CSU!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus