Vineri,
23.10.2020
Cer Senin
Acum
16°C

Wizz Air face angajări la Sibiu. Ce condiții pune compania

04 Ianuarie 2018 14:09

Wizz Air face angajări la Sibiu. Ce condiții pune compania

Compania aeriană Wizz Air, cea mai mare din Europa Centrală și de Est, organizează la începutul săptămânii viitoare în Sibiu un eveniment pentru recrutarea însoțitorilor de zbor.

Conform anunțului oficial al companiei, una dintre cerințele obligatorii este ca domiciliul viitorilor angajați să fie la mai puțin de o oră de Aeroportul Internațional Sibiu, unde compania are o bază, sau la mai puțin de o oră de baza aleasă ca punct de lucru.

”Trebuie să fiți pregătiți să faceți drumul de acasă până la aeroport în fiecare zi, în orice moment al zilei”, se arată în anunțul de angajare.
O altă cerință este ca posibilele tatuaje sau piercing-uri să nu fie vizibile în momentul în care este purtată uniforma de zbor.

Femeile trebuie să aibă cel puțin 1,65 m înălțime, iar bărbații 1,75 m.

Interviurile vor avea loc în data de 8 ianuarie, începând cu ora 09:00 dimineața, la hotelul Ramada din Sibiu.

Cei interesați trebuie să vină cu CV-urile în limba engleză tipărite, o scrisoare de recomandare și două fotografii (una de tip portret iar cealaltă cu întregul corp).

”Fiți pregătiți ca procesul de selecție să dureze până după-amiaza târziu”, au mai transmis reprezentanții Wizz Air.
Pe lângă salariu, compania spune că oferă membrilor familiei și prietenilor viitorilor angajați posibilitatea de a achiziționa biletele de avion la prețuri reduse și specializare la locul de muncă.

Reamintim că Wizz Air a anunțat la sfârșitul lunii noiembrie extinderea bazei de la Sibiu și introducerea unor zboruri noi de pe Aeroportul Sibiu, precum Paris, Bruxelles Charleroi, Frankfurt Hahn, Basel, Copenhaga.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ludmil Elefterescu

Acum 2 ani

Cred ca toate coarfele sibiene si emigrate, aruncate ca sosetele de marii dezvoltatori imobiliari locali care le plateau saorma medie la 4 dimineata, vor avea treaba!
Raspunde

!

Acum 2 ani

Oltean de doi bani !
Raspunde

Munteanu Alexandru

Acum 1 an

Mai faceți angajari ?și ce studii trebuie sa aibe candidatul ideal?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus