Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

A nins în deșertul Sahara

A nins în deșertul Sahara

Pe dunele de obicei însorite ale deşertului Sahara s-a aşternut un strat de zăpadă, un fenomen rar, care le-a oferit algerienilor şansa să experimenteze datul pe derdeluş, informează marţi Reuters, citat de Agerpres.

Locuitorii oraşului Ain Sefra din nordul Algeriei, unde s-a înregistrat temperatura de un grad Celsius, s-au dat pe derdeluş duminică dimineaţă înainte ca zăpada să se topească.

krjbzibluanqljqjrv60

Ain Sefra este cunoscut ca fiind poarta de intrare în deşertul Sahara unde, în mod normal, se înregistrează temperaturi de 35 de grade în lunile iulie şi august.

Condiţiile de îngheţ nu sunt însă neobişnuite în această regiune care se întinde între deşert şi Munţii Atlas. A mai nins şi în decembrie 2016, pentru prima dată după mulţi ani.

foto Zinnedine Hashas

uh3rpdu6gdjcwwss0ppx

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

ToTo

Acum 6 ani

Băi desteptilor, suntem in ianuarie. Si la noi in iulie si august sunt 35 de grade la munte, iar iarna ninge. Sunteti mai prosti decat aia de la VOX POPULI, care se intrebau ce culoare are zapada in Africa. Pentru umila voastra cultura generala, ar trebui sa stiti ca in Africa mai si ninge , iar in Maroc la muntii Atlass sunt chiar si statiuni de SKY, dar voi n-aveți de unde să știti ca ați fost la proteste
Raspunde

TSD

Acum 6 ani

Dacă ești așa de deștept (chiar dacă ai fost și tu la proteste, altfel n-aveai de unde să știi cine a fost acolo), de ce nu știi că Atlas se scrie cu un singur s?
Raspunde

Babu

Acum 6 ani

Statiuni de SKY? Nu mai stie lumea sa scrie corect, dar e foarte desteapta. SCHI - e pe romaneste; SKY - inseamna cer in engleza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus