Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

De câteva zile, peste Sibiu s-a așezat un strat de zăpadă. Spre bucuria celor mici, sezonul de săniuș este numai bun, așadar, dacă nu aveți planuri în weekend, aceasta ar fi o modalitate distractivă de petrecere a timpului liber. Însă, puteți avea în vedere și piesele de teatru de la Teatrul Gong și Teatrul „Radu Stanca”.

Vineri, 19 ianuarie

Tot weekend-ul, la Arena Platoș Păltiniș, va avea loc așa numitul eveniment „Arena Platoș Freestyle Open”. Deja tradiție, evenimentul a ajuns la a 7-a ediție și influențează direct creșterea nivelului de snowboarding și freeski din România.

Categorii: Snowboard masculin: groms, rookies, adulți. Snowboard feminin: groms, rookies, adulți. Ski masculin: groms, rookies, adulți. Ski feminin: groms, rookies, adulți.

De la ora 18:00, la Sala Transilvania va avea loc Balul adolescenților milionari. Evenimentul va fi prezentat de Liviu Vârciu.

O oră mai târziu, respectiv de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „Balul” după o idee Theatre de Campagnol.

Sâmbătă, 20 ianuarie

Pentru cei mici, la Teatrul Gong, de la ora 10:00 și de la ora 12:00 vor avea loc două ateliere de meștirilit. Cei mici își vor lăsa imaginația să zboare și își vor pune mânuțele la treabă, conduși de Aurelia Călinescu.

Tot în același loc, de la ora 18:00, se va pune în scenă spectacolul „Castelul zânei nopții”. Iar, o oră mai târziu, respectiv ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta spectacolul „Oameni obișnuiți”.

Duminică, 21 ianuarie

Spectacolul de teatru pentru copii, „Castelul zânei nopții” se va relua și astăzi, în prima parte a zilei, respectiv ora 11:00. La orele serii, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta publicului spectacolul „10”. Acesta are punct de pornire drept cele 10 porunci.

„Darkest Hour”, „Den of Thieves” și „The Commuter” sunt numai trei dintre filmele care vor rula tot weekend-ul la Cinema Arta Sibiu. Programul complet poate fi consultat aici.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

emma-noelle

Acum 6 ani

Sa face-ți ce zice popa, nu ce face!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus