Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

All Star Game: Sibiul joacă în echipa Sudului

All Star Game: Sibiul joacă în echipa Sudului

Galben-albaștrii joacă pe 14 februarie la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Cinci dintre jucătorii BC CSU Sibiu, alături de antrenorul Dan Fleșeriu, vor reprezenta Sibiul din echipa Sudului, la All Star Game-ul acestui an. 

Sibienii pleacă la Sfântu Gheorghe la jumătatea lunii februarie, pentru una din cele mai apreciate competiții ale sezonului - All Star Game. CSU Sibiu dă doi titulari echipei Sudului, precum și unul dintre cei doi antrenori. Dan Fleșeriu va antrena echipa alături de Hristu Șapera, antrenorul echipei BCMU FC Argeș Pitești.

Din partea CSU Sibiu, participă Tyler Laser - titular, Monyea Pratt - titular, Mirel Dragoste, Radu Paliciuc și Lawrence Kinnard II. Cei cinci vor juca în Echipa Sudului alături de Georges Darwiche, Dragan Zekovic și Cătălin Baciu de la CSM Steaua Eximbank, Porter Troupe și Andriy Agafonov de la BCMU FC Argeș Pitești și alături de Goran Martinic și Ivan Siriscevic de la SCMU Craiova.

 

Foto: FRB/facebook

all star game all star game

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus