Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Ne așteaptă câteva zile cu vreme închisă, ninsoare și vânt

Ne așteaptă câteva zile cu vreme închisă, ninsoare și vânt

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au transmis luni o informa meteo cu privire la evoluția vremii în următoarele zile.

Conform meteorologilor, vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros în cursul nopții de 19 spre 20 februarie și al zilei de 20 februarie.

”În noaptea de 19/20 februarie, pe arii restrânse se vor semnala ninsori în zona montană din sudul și vestul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ce vor atinge 60...70km/h în Carpații Meridionali, viscolind sau spulberând zăpada”, spun meteorologii.
În cursul zilei de 20 februarie se vor semnal precipitații mixte, iar noaptea pe arii restrânse va mai ninge slab în sudul regiunii. La munte va ninge.

Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus