Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

”Așa arată strada Marburg!” Răspunsul Primăriei

”Așa arată strada Marburg!” Răspunsul Primăriei

Un cititor ne-a transmis imagini cu strada Marburg din cartierul Tineretului, plângându-se că accesul se poate face pe jos, doar pe liniile de cale ferată, din cauza noroiului adânc. ”Așa arată strada acesta din cartierul Tineretului. Strada Marburg, în anul 2018, luna februarie. Rușine Primăria Sibiu!  Ca să ajungem la domiciliu, urcăm pe calea ferată, pentru că pe drum nici vorbă să se poată, noroiul ne ajung până la glezne”, spune cititorul.

strada Marburg cartierul tineretului 4

Primăria Sibiu ne-a informat că din cauza faptului că pe această stradă s-au construit până acum doar puține case, deocamdată aici se vor efectua doar lucrări de întreținere. ”Strada Marburg este situată în cartierul Tineretului, o zonă în care Primăria Sibiu a investit sume importante pentru amenajarea rețelelor de utilități, a carosabilului și a trotuarelor pe străzile unde s-au ridicat deja construcții. Pe strada Marburg s-au construit doar câteva case. Pe aceasta se va interveni deocamdată cu lucrări de reparații, îndreptare și balastare, până când se vor putea planifica și investiții în vederea modernizării. Menționăm că accesul către strada Marburg, situată la marginea cartierului, lângă liniile de cale ferată, este posibil în bune condiții dat fiind faptul că străzile și aleile din jur sunt deja asfaltate”, se arată într-un răspuns primit de la Biroul de presă al Primăriei Sibiu.

strada Marburg cartierul tineretului 2 strada Marburg cartierul tineretului 3

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Nicolae

Acum 4 ani

Este posibil așa ceva în Sibiu.?Noroi până la genunchi?Sava fie RUȘINE! Primăria municipiului Sibiu ați uitat că sunteți instituție publică? Adică din banii noștri ai contribuabililor?
Raspunde

contribuabil

Acum 4 ani

Da, din banii mei, al contribuabilului, prefer ca pana la finalizarea constructiilor din zona respectiva, banii mei sa nu fie aruncati pe gard! Sa fie reabilitate drumurile circulate si asfaltate cele care au un nr. suficient de mare de cetateni care sa le utilizeze. Mai era unu cu casa in varful dealului si vroia asfalt....De foarte bun simt raspunsul primariei, in respect ptr banii cetatenilor.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sandy Bella

Acum 4 ani

Atat poate si tante Fodor. Superba primaria Sibiu in imensa ei impotenta!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Clujean dragut

Acum 4 ani

Sibiu= competenta, civilizatie, bunastare, cultura, randuiala, capitala culturala, eleganta, proiecte de anvergura. Orasul lucrului bine facut! Dorim ca modelul Sibiului sa fie preluat de toate primariile pentru ca Romania sa rivalizeze cu Elvetia si Germania! Am uitat...sibienii sunt primitori, culti, cu bun simt, harnici si seriosi. V-a depasit si Valcea la turisti si PIB! Ahahahahaha
Raspunde

vividragan pentru contribuabil

Acum 4 ani

bai tolomacule stii cat a fost excedentul bugetar al primariei in 2017 ? iti spun eu 80 de milioane de euro asa ca mai lasa comentarile ca nu din bani tai se asfalteaza strazi.iar privitor la raspunsurile primariei sunt foarte frumoase dar pacat ca nu se face nimic in acest oras.
Raspunde

buget

Acum 4 ani

Ce legatura are excedentul bugetar cu drumul respectiv? Avea legatura daca era prevazuta in buget facerea drumului, in caz contrar excedentul se datoreaza altor capitole bugetare necheltuite, pot sa fie si de la cultura de ex.....
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Drumul respectiv nu face parte din Sibiu doar prin faptul ca s-au construit 2 case. Așa au procedat și la utilități? Au arătat cu degetul și a venit Arabela? Când au cerut autorizație de construire nu știau lucrul acesta?
Raspunde

m

Acum 4 ani

De ce nu s-a construit pe strada respectiva? Primaria ce pazeste? De ce nu repartizeaza terenurile respective?
Raspunde

r

Acum 4 ani

Nu se contruieste ptr ca sunt si oameni care nu doresc sa se duca la drak in praznic....
Raspunde

McD

Acum 4 ani

In orice tara civilizata, cand se proiecteaza un cartier nou si se dau aprobari de constructie, prima data se efectueaza accesul in zona, apoi se traseaza utilitatile si la sfarsit se apuca de construit...la noi e totul pe invers...sau deloc...raspuns in dorul lelii caracteristic institutiilor statului...
Raspunde

cititescu

Acum 4 ani

Pe un post tv stada Marburg era siuata undeva in centrul orasului! Chiar daca se afla in camp, la perferia orasului, este inadmisibil ca primaria sa elibereze certilicate de constructie pe o strada nominalizata ca atare, dar care in fapt nu exista, pe care nu s-au efectuat nici macar minimul de lucrari de amenajare care sa asigure o circulatie acceptabila pentru vehicole si pietoni. Intr-o tara normala, cu primarii responsabile, INTAI SE FAC DRUMURILE SI INSTALATIILE AFERENTE si doar apoi casele! Iar cei care s-au facut case acolo, au bagat de seama ca n-au drum doar acum cand le-a intrat noroiul in pantofi?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus