Sâmbătă,
08.05.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Duminică seara, protest pentru Justiție în centrul Sibiului

Duminică seara, protest pentru Justiție în centrul Sibiului

Mai bine de 1.000 de sibieni se arată interesați și câteva sute și-au anunțat deja participarea la un marș de susținere a sistemului Justiției din România, eveniment anunțat prin intermediul Facebook.

Protestul este programat să înceapă, ca de obicei, la ora șase seara în Piața Mare a Sibiului. În funcție de numărul de participanți, protestatarii vor pleca în marș fie doar prin zona pietonală a centrului istoric (Nicolae Bălcescu), fie până în cartierul Hipodrom, în cazul în care participarea este mai consistentă. La protestul de acum o săptămână au participat aproximativ 600 de persoane, care au mers în marș până pe bulevardul Mihai Viteazul.

Cei care au inițiat protestul l-au botezat "Sibiul luptă pentru Justiție, Demnitate și Integritate!", enumerând șapte cerințe ale străzii către actuala putere politică.

Cerințele străzii la Sibiu

1. Vrem ca Justiția să rămână independentă; prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiției! 2. Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal și a Codului de Procedură Penală! 3. Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcții publice! 4. Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalități normale și coerente! 5. Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege și legilor menționate anterior! 6. Vrem demnitate, transparență și competență din partea persoanelor cu funcții publice! 7. Susținem activitatea DNA în lupta împotriva corupției!

Sursa: Facebook / Sibiul luptă pentru Justiție, Demnitate și Integritate!

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Jorje de los Soros

Acum 3 ani

Deci, tefelistilor, nu va place sa raspunda magistratii, da? Ca la aia se refera legile de la punctul 1, sunt convins ca nu ati citit textul.
Raspunde

marea lehamite

Acum 3 ani

Rezistati, insistati, renuntati! La anul si la multi ani!!!
Raspunde

bullit

Acum 3 ani

Îmi place pct.3 . Sper că se califică și Johanis 7 case. Sau nu?
Raspunde

apostol

Acum 3 ani

Puteti sa tot protestati zi si noapte.Cartile=s facute.Pleaca Johanis vine Dragnea si dupa aceea puteti sa va dati peste cap.
Raspunde

Ion

Acum 3 ani

Parcă sunt din ce in ce mai puțini...oare au realizat oamenii din ce fel de personaje e format DNA?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus